duminică , 24 ianuarie 2021
Acasă / Evenimente / Nouă persoane au fost reţinute după scandalul de aseară, din Bereasca

Nouă persoane au fost reţinute după scandalul de aseară, din Bereasca

Situaţia în care ne aflăm ne-a făcut irascibili pe cei mai mulţi dintre noi, dar în cazul unor ploieşteni din cartierul Bereasca, care au şi băut bine şi pe urmă s-au luat la ceartă, această stare i-a dus în arest. Aseară, cineva a sunat la 112 să anunţe că pe strada Căpşunelor din Ploieşti are loc un conflict între mai multe persoane.

La sosirea poliţiei,  membri a două familii  se certau aprig şi până să vină oamenii legii doi dintre cei implicaţi fuseseră loviţi.  La fața locului au intervenit cu promptitudine mai multe echipaje de poliție, jandarmi, precum și luptători SAS, care au aplanat în scurt timp conflictul.

Toți cei implicați în eveniment au fost identificați, la sediul poliției fiind conduse 6 persoane, pentru audiere. Alte două persoane au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Până la urmă, în urma conflictului, 9 persoane au fost retinute pentru 24 de ore.

Din verificari a rezultat ca scandalul ar fi pornit de la un schimb de expresii jignitoare, pe fondul consumului de alcool.
Cercetarile continuă sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente violare de domiciliu si tulburarea ordinii si linistii publice.

info IJP Prahova

 

Verifică şi

Ploiesti: O femeie a fost prinsă când încerca să vanda ce furase cu o seara inainte

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției de Poliție nr. 1 Ploiești au prins în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *