luni , 25 ianuarie 2021
Acasă / Evenimente / S-au ales cu dosar penal, după ce au ignorat nevoia permisului auto

S-au ales cu dosar penal, după ce au ignorat nevoia permisului auto

Autovehiculele se conduc doar în baza unui permis valabil pentru acel tip de autovehicul. Este regula pe care unii par că nu o cunosc. Doar ieri, poliţiştii din Ploieşti au deschis trei dosare penale unor persoane care au crezut că pot fenta legea. 

În jurului orei 09:30, polițiști din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control un ansamblu de vehicule format din autoutilitară și remorcă, care circula pe Bulevardul Republicii din municipiul Ploiești. În urma verificărilor, s-a stabilit că prahoveanul de 33 de ani care se afla la volan nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei de vehicule din care face parte ansamblul. În acest sens, a fost deschis un dosar penal pentru conducere fără permis.

Cel de-al doilea caz a fost depistat azi-noapte, pe o stradă din municipiul Ploiești, când polițiști din cadrul Secției de Poliție nr. 1 au oprit pentru control un autoturism, la volanul căruia au identificat o femeie de 30 de ani. Lângă ea se afla un bărbat, proprietarul maşinii.  În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că femeia nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul i-a fost încredințat de către proprietar, care  cunoștea că aceasta nu deține permis de conducere. Polițiștii au deschis două dosare penale: unul pentru conducere fără permis, în cazul femeii, și încă unul pentru încredințarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere, în cazul bărbatului.

 

info IPJ Prahova

foto ilustrativa

 

Verifică şi

Ploiesti: O femeie a fost prinsă când încerca să vanda ce furase cu o seara inainte

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției de Poliție nr. 1 Ploiești au prins în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *