luni , 8 martie 2021
Acasă / Economic / Rafinăria Petrotel Lukoil opreşte câteva instalaţii, pentru o săptămână

Rafinăria Petrotel Lukoil opreşte câteva instalaţii, pentru o săptămână

Rafinăria Petrotel Lukoil va opri timp de şapte zile o parte dintre instalaţii. În toată aceaestă perioadă, se vor efectua monitorizări ale calităţii aerului, rezultatele fiind comunicate populaţiei. 

“Va informam ca in perioada 11.05-18. 05.2020, RAFINARIA PETROTEL-LUKOIL opreste cateva instalatii pentru lucrari de mentenanta.
Procedura de oprire este una normala, in conformitate cu regulamentele de functionare si procedurile interne ale rafinariei.
Pe perioada opririi, zona adiacenta societatii va fi continuu monitorizata, prin cele doua statii de monitorizare a calitatii aerului din zonele Club Laguna si Moara Noua. De asemenea, vom realiza si masuratori instantanee, de doua ori pe zi, in zonele Spital Dermato si statia de distributie carburanti Lukoil.
Vom comunica periodic cu autoritatile de mediu si cu cetatenii mun. Ploiesti, prin canalele de informare existente, pentru evitarea generarii disconfortului olfactiv, precum si a informatiilor neclare”, se arată într-un comunicat al rafinăriei.

Verifică şi

CNS Cartel ALFA anunţă acţiuni de protest împotriva politicii de austeritate în domeniul salarizării

Comitetul Confederal al CNS Cartel ALFA, întrunit luni, 11 ianuarie 2021, în urma analizei situației actuale, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *