luni , 18 ianuarie 2021
Acasă / Administratie / 70 de prahoveni confirmaţi cu COVID-19, dintre care 36 s-au vindecat

70 de prahoveni confirmaţi cu COVID-19, dintre care 36 s-au vindecat

La nivelul județului Prahova, în data de 01 mai 2020, 70 de prahoveni au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. Dintre aceştia, 36 au fost declaraţi vindecaţi şi au părăsit spitalul.

137 de persoane sunt monitorizate de către Direcția de SănătatePublică şi se află în autoizolare la domiciliu.Dintre acestea, patru au intrat în evidența DSP în ultimele 24 de ore, iar 26 au ieșit de sub măsura izolării voluntare. În carantină instituționalizată se află, în momentul de față, 217 persoane în unități de cazare de pe teritoriulPrahovei.

Până astăzi, 1 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 12.567 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 4.328 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 726 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea și Călărași, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 327 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 249 de pacienți.

Verifică şi

Şcolile se redeschid pe 8 februarie, doar dacă numărul îmbolnăvirilor de covid 19 nu va creşte iar

După ce preşedintele Klaus Iohannis a declarat că şcoala va reîncepe cu elevii în unităţile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *