duminică , 27 septembrie 2020
Acasă / Evenimente / 30 de persoane sunt izolate într-o gospodărie din Ploieşti, după ce un bărbat a ieşit pozitiv la COVID-19

30 de persoane sunt izolate într-o gospodărie din Ploieşti, după ce un bărbat a ieşit pozitiv la COVID-19

Poliţişti şi jandarmi asigură ordinea şi liniştea publică pe strada Gheorghe Doja, acolo unde, până să fie internată, locuia o persoană confirmată cu COVID-19. Bărbatul de etnie romă, angajat la Rosal, locuieşte cu alte 30 de persoane care au fost astăzi testate de către DSP Prahova.

Astăzi, familiile au primit alimente şi alte bunuri necesare traiului, din donaţii, pentru că au reclamat că mor de foame în casă. Aceştia s-a plâns de faptul că ei lucrau cu ziua pe unde găseau şi că, din cauza restricţiilor de circulaţie, nu mai pot lucra. Printre cele 28 de persoane sunt cel puţin 10 copii. toţi vor rămâne izolaţi la domiciliu.

Se pare că sursa de contaminare ar fi o rudă întoarsă din Anglia, asimptomatică, de la care ar fi luat boala bărbatul. Acesta ar fi mers la serviciu şi a locuit în familia formată din mulţi membri până luni când a fost internat. La prima testare a ieşit negativ la Covid, dar la a două, este pozitiv. Acesta a rămas internat.

Potrivit colegilor de la Actualitatea prahoveană, angajatul Rosal s-ar fi prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti încă de sâmbătă, 18 aprilie, dar a fost trimis acasă pe motiv că are sinuzită. Acesta a revenit luni şi a fost plimbat între 3 spitale până când a fost internat.

Citiţi mai mult pe acest subiect aici: http://www.actualitateaprahoveana.ro/editia-electronica/actual/exclusiv-pacientul-infectat-s-a-prezentat-si-sambata-la-judetean-si-a-fost-trimis-la-plimbare-ai-sinuzita-fa-pastele-acasa-a-revenit-luni-fiind-plimbat-prin-3-spitale-autoritatile-se-contrazic-in-explicatii-28207

 

Verifică şi

Cum s-a petrecut accidentul de la Moara Nouă. Două persoane au ajuns la spital

Accident în această dimineaţă în localitatea Berceni, sat Moara Nouă. Din verificări a rezultat faptul …

Un comentariu

  1. Si care sunt cele 3 spitale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *