sâmbătă , 10 aprilie 2021
Acasă / Administratie / Află orarul programului cu publicul la Serviciul Rutier Prahova!

Află orarul programului cu publicul la Serviciul Rutier Prahova!

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova anunţă că accesul persoanelor care se adresează Serviciului Rutier în sediul de pe strada Vasile Lupu din Ploieşti se face cu respectarea tuturor măsurilor de protecție impuse în contextul COVID-19. În acest sens, polițiștii distribuie bonuri de ordine, intrarea publicului în clădire fiind permisă unui număr limitat de cetățeni, în scopul evitării aglomerării în spațiile închise.

Pentru că majoritatea celor care au treburi la acest serviciu vin dimineaţa, instituţia anunţă că solicitările pot fi adresate zilnic, dupa următorul program:

LUNI: 9-13
MARTI: 10-14
MIERCURI: 9-12
JOI si VINERI: 10-14.

“Pentru solicitările care nu au caracter urgent, va recomandam sa accesați si sa urmați precizările postate aici https://ph.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/comunicate/serviciul-rutier-prahova. Va adresam rugămintea de a conștientiza importanta măsurilor adoptate in contextul situației epidemiologice din România, pentru limitarea riscului de răspândire a infectie cu Coronavirus. Astfel, măsurile sunt cu caracter temporar, fiind generate de instituirea stării de urgenta pe întreg teritoriul țării. Nu in ultimul rand, va multumim pentru sprijin si înțelegere”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

Verifică şi

Prahova: 35 de paturi covid libere. Încă 122 de persoane depistate pozitiv în ultimele 24 de ore

Din cele 366 de teste pentru depistarea noului coronavirus făcute ieri, 121 au fost pozitive, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *