marți , 15 iunie 2021
Acasă / Evenimente / Scandal la Vâlcăneşti: Au băut, s-au luat la bătaie cu poliţiştii şi au fost reţinuţi pentru ultraj

Scandal la Vâlcăneşti: Au băut, s-au luat la bătaie cu poliţiştii şi au fost reţinuţi pentru ultraj

Un scandal între vecini, la Vâlcăneşti, s-a lăsat cu dosare penale pentru ultraj după ce, la vederea poliţiei, doi dintre ei s-au luat la bătaie cu oamenii legii. A fost nevoie de spray-uri lacrimogene şi chemare de întăriri pentru a-i linişti pe agresori. 

“In data de 16 aprilie, in jurul orei 20:30, poliţiştii au fost sesizati cu privire la un conflict intre mai multe persoane.Pentru stabilirea situației de fapt, la fata locului s-a deplasat o echipa de intervenție formată din doi polițiști din cadrul Poliției Plopeni si un polițist local.

Pe fondul consumului de alcool, a avut loc un conflict spontan intre trei bărbați. La vederea organelor de politie, doi dintre cei implicați in eveniment, au manifestat un comportament agresiv, exercitând acte de violenta fizica si proferând injurii si amenințări cu moartea asupra acestora.

Pentru aplanarea conflictului, politistii au folosit spray-urile iritant-lacrimogene, fiind solicitat totodata sprijinul subunităților limitrofe, precum si un echipaj SAS, care au intervenit si i-au imobilizat pe agresori.

Cei doi bărbați au fost conduși la sediul poliției, pentru audieri, ulterior fiind reținuți pentru 24 de ore.

În cauza se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, dosar penal în lucru, instrumentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești”

comunicat IJP Prahova

Magic 5 Atelier de Web Design si website

Verifică şi

Un bărbat beat a fost lovit de o mașină la Mizil

Accident rutier în Mizil. Un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 33 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *