sâmbătă , 30 mai 2020
Acasă / Administratie / Chinezii-prieteni ai Prahovei au trimis un transport de măşti de protecţie pentru spitale

Chinezii-prieteni ai Prahovei au trimis un transport de măşti de protecţie pentru spitale

Prietenul la nevoie se cunoaşte, spune un vechi proverb românesc, iar Camera de Comerţ şi Industrie Prahova culege acum roadele unei mai vechi prietenii cu provincia chineză Heilonjiang. Chinezii au trimis un transport cu 10.000 de măşti chirurgicale. 

Potrivit unui interviu acordat  www.prahovabusiness.ro,  Aurelian Gogulescu, presedintele CCI Prahova a declarat că “nu puteam să nu apelăm la relațiile dezvoltate în timp între noi, ca instituție, și provincii din China și iată că avem deja un prim rezultat concret. Astfel, un transport de 10.000 de măști ne-a fost transmis din Provincia Heilonjiang, acestea urmând a fi puse la dispoziția Consiliului Județean Prahova pentru a fi distribuite la unitățile sanitare din județul nostru. Mai mult, suntem în discuții cu conducerea provinciilor Guangdong și Liaoning și cu Primăria Miryang City, din Coreea de Sud, cu care avem semnate acorduri de colaborare mai vechi, pentru a ne oferi și ei sprijin”.

Cât despre activitatea CCI, aceasta a avut de suferit ca toate instituţiile şi firmele din România.

“Suntem într-o perioadă în care aveam programate foarte multe întâlniri de afaceri, conferințe, seminarii și a trebuit să le anulăm. Înțelegem pe deplin situația în care ne aflăm, iar rolul și implicarea noastră sunt esențiale pentru mediul de afaceri din Prahova, mai ales acum când apar foarte multe probleme și întrebări ale căror rezolvare trebuie făcută în timp real. Să știți că încă de la începutul acestei perioade am avut o comunicare directă cu toate firmele din județ (prin e-mail, telefonic sau prin intermediul site-ului nostru), nu doar cu cele membre ale Camerei, pentru a le arăta că suntem alături de ele și se pot baza pe noi.
Cele 4 proiecte în care Camera de Comerț și Industrie Prahova este angrenată se derulează, cei care fac parte din echipele de proiect lucrând de acasă. Din păcate, activitatea de cursuri și pregătire profesională pe care le organizam noi și care presupunea prezența fizică a cursanților, a fost suspendată temporar”, a mai declarat Gogulescu.

Întregul interviu poate fi citit AICI. 

Verifică şi

De la 1 iunie, vom fi mai liberi! Vezi ce interdicţii se ridică şi cum!

De la 1 iunie, mai multe activităţi interzise în starea de urgenţă şi cea de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *