joi , 26 noiembrie 2020
Acasă / Administratie / Autorităţile din Prahova se pregătesc să rechiziţioneze hoteluri şi pensiuni pentru carantinaţi

Autorităţile din Prahova se pregătesc să rechiziţioneze hoteluri şi pensiuni pentru carantinaţi

Cum prahovenii care au hoteluri şi pensiuni nu s-au înghesuit să le cedeze autorităţilor pentru spaţii de carantinare ale celor veniţi din zonele roşii cu răspândire COVID-19 şi care prezintă risc de contaminare, astăzi, membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă au decis să treacă la rechiziţii de clădiri şi servicii în acest scop.

CJSU a aprobat astfel, inițierea demersurilor necesare pentru efectuarea rechizițiilor de bunuri și prestări servicii în interes public de către Comisia mixtă de rechiziții a județului Prahova, la solicitarea autorităților publice beneficiare.

“Beneficiarii rechizițiilor de clădiri (spații de cazare) și a prestărilor de servicii în interes public vor fi stabiliți prin hotărâri ulterioare ale C.J.S.U. Prahova, după identificarea acestor spații. Conform Hotărârii C.J.S.U. Prahova nr.28/07.04.2020, măsura excepțională va fi luată cu respectarea strictă a legislației în materie și în baza „Procedurii operaționale pentru aplicarea unitară a legislației incidente în materie de rechiziții de bunuri și prestări servicii în interes public la instituirea stării de urgență sau în cazul prevenirii, localizării și înlăturării urmărilor unor dezastre“, elaborată de ANRSPS nr.872PS/18.03.2020”, precizează printr-un c0municat Prefectura Prahova.

 

Verifică şi

Cei doi vicepreşedinţi ai CJ Prahova sunt infectaţi cu COVID. Angajaţii cer măsuri imediate!

Salariaţii din Consiliul Judeţean Prahova trag un semnal de alarmă autorităţilor sanitare competente în legătură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *