sâmbătă , 30 mai 2020
Acasă / Administratie / Video şi foto: Măsuri speciale la Halele Centrale din Ploieşti pentru evitarea aglomeraţiei

Video şi foto: Măsuri speciale la Halele Centrale din Ploieşti pentru evitarea aglomeraţiei

După ce a mers ieri în vizită pe platoul Halelor Centrale, Adrian Dobre, primarul Ploieştiului, a ameninţat că va închide pieţele dacă oamenii nu înţeleg că nu este normal să aglomereze această zonă pentru că se expun riscului de îmbolnăvire cu COVID-19. Astăzi, Dobre a mers iar la Hale şi alături de conducerea SC Hale şi Pieţe şi conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova pentru a stabili nişte măsuri mai puţin categorice, dar care să conducă la protejarea oamenilor. 

Astfel, pentru că a constatat că măsura distanţării sociale de minim 1,5 m nu este respectată, primarul s-a gândit la folosirea unor culoare de acces în Halele Centrale prin care oamenii să fie dirijaţi de către personalul Halelor în aşa fel încât să se păstreze această distanţă.

Conducerea pieţei susţine că personalul abilitat în acest sens anunţă frecvent atât cumpărătorii, cât şi comercianţii că trebuie să îşi ia măsuri de protecţie, dar se plâng de faptul că, cei mai mulţi dintre cei cu care vorbesc, sunt recalcitranţi.

Astăzi, platoul era cu mult mai aglomerat decât ieri, oamenii stând la cozi la magazine unul în spatele celuilalt.

Verifică şi

De la 1 iunie, vom fi mai liberi! Vezi ce interdicţii se ridică şi cum!

De la 1 iunie, mai multe activităţi interzise în starea de urgenţă şi cea de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *