Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Donează şi tu 24 de lei, pentru ca un tânăr de la Concordia, rămas fără serviciu, să poată supravieţui!

3 aprilie 2020
Share:
Donează şi tu 24 de lei, pentru ca un tânăr de la Concordia, rămas fără serviciu, să poată supravieţui!

Suntem de trei săptămână in stare de urgenţă şi multe categorii sociale sunt deja afectate financiar de criza COVID-19. Printre aceste persoane sunt şi 78 de tineri crescuţi în centre de plasamant care cu ajutorul Organizaţiei Umanitare Concordia reuşiseră să îşi găsească un loc de muncă, mai ales în domeniul HORECA şi cel al serviciilor de curăţenie, exact acele domenii afectate serios de situţia în care ne aflăm.  

Potrivit reprezentanţilor Concordia, 65% dintre tinerii angajati care locuiesc in apartamentele sociale ale organizatiei si care aveau locuri de munca în aceste domenii, si-au pierdut locul de munca in aceasta perioada.

"Nicu este un tânăr cu nevoi speciale care a crescut în mai multe case de copii, unde a avut o viață foarte grea. Apoi a trăit pe stradă.

La CONCORDIA a fost ajutat să treacă peste traume, să se simtă în siguranță și să își găsească un loc de muncă. I-a fost mereu frică să nu rămână fără mâncare, fără serviciu. Una dintre frici s-a adeverit: criza Coronavirus l-a făcut să își piardă locul de muncă. Pentru Nicu e greu să înțeleagă de ce nu poate fi angajat și își face griji pentru că nu știe cum se va descurca. Tot ce își dorește este să poată să-și asigure cele necesare traiului zilnic.

Ca el avem 78 de copii care au ieșit din centrele de plasament și care au devenit adulți. Este o perioadă grea în care trebuie să avem grijă de cei mai vulnerabili. Un tânăr are nevoie de 700 lei pe lună sau de 24 de lei pe zi pentru a trece peste perioada asta.

Ajută-ne să ajutăm! Donează!", este mesajul Concordia.

Concordia are 14 locaţii unde are în grijă 170 de beneficiari.  Pentru a asigura necesarul privind prevenţia în aceste centre au fost  facute rezerve de materiale de igiena, sanitare, mancare si produse de igiena personala pentru 2 luni de zile pentru toti beneficiarii.

Cum puteţi ajuta?

Direct pe acest LINK

sau Online banking

Beneficiar: Organizația Umanitară CONCORDIA

Raiffeisen Bank | Agenția 13 Septembrie | București

Cont RON: RO32 RZBR 0000 0600 0240 8036

Cont USD: RO59 RZBR 0000 0600 0240 8035

Cont EUR: RO16 RZBR 0000 0600 0240 8033