sâmbătă , 30 mai 2020
Acasă / Administratie / DSP Prahova: Doar 10 medici din judeţ şi-au înaintat demisia

DSP Prahova: Doar 10 medici din judeţ şi-au înaintat demisia

Direcţia de Sănătate Prahova dezminte, printr-un comunicat transmis de către prefectură, că în judeţ ar exista un număr mare de medici care şi-au înaintat demisia. Este vorba despre 10 cazuri adunate din mai multe spitale din judeţ. 

“Potrivit datelor furnizate de DSP Prahova, în privința demisiilor medicilor care își desfășoară activitatea la unitățile sanitare din județul nostru, vă aducem la cunoștință faptul că, până în prezent, au fost înregistrate zece astfel de cereri. Opt dintre ele au fost la Spitalul Municipal Câmpina, desemnat unitate-suport pentru tratamentul pacienților confirmați cu COVID-19, una a fost înaintată la Spitalul de Boli Pulmonare Breaza și una la Spitalul Orășenesc „Sf. Filofteia“ din Mizil. Dintre medicii demisionari, patru sunt pensionari, dar au continuat să profeseze”, precizează comunicatul de presă.

Verifică şi

De la 1 iunie, vom fi mai liberi! Vezi ce interdicţii se ridică şi cum!

De la 1 iunie, mai multe activităţi interzise în starea de urgenţă şi cea de …

Un comentariu

  1. Există personal medical ” eroic ” doar cînd e vorba de luat “atenții ” de la pacienți . Cînd dau de greu demisionează . Oare au fost obligați să se facă doctori , asistenți , infirmieri ? E o întrebare retorică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *