luni , 26 octombrie 2020
Acasă / Social / Actorii Teatrului “Toma Caragiu” din Ploieşti susţin, prin telefon, vârstnicii oraşului

Actorii Teatrului “Toma Caragiu” din Ploieşti susţin, prin telefon, vârstnicii oraşului

Actorii Teatrului ,,Toma Caragiu” Ploieşti vin in ajutorul persoanelor în vârstă din municipiu, oameni singuri şi bolnavi, pentru a le ridica moralul în această perioadă îngrijorătoare. Este o mână de ajutor întinsă şi angajaţilor ASSC care în această perioadă fac cumpărături pentru bătrâneii sau persoanele bolnave pentru care această activitate poate înseamna un risc de îmbolnăvire cu final tragic.

“Știm că unii dintre vârstnici sunt singuri si nu au nici cu cine vorbi. Ne oferim s-o facem noi. Dacă stii si tu de astfel de cazuri, te astept in privat pentru detalii. Așadar, n-o numim consiliere, dar așa cum doar actorii pot, stam de vorbă cu cei singuri, la telefon!”, a precizat Mihaela Rus, directorul Teatrului Toma Caragiu din Ploieşti.

Mai mult chiar, alături de restaurantul Mămăliguţa din Ploieşti care va dona preparate culinare bătrânilor cu posibilităţi financiare reduse, actorii de la “Toma Caragiu” sunt dispuşi să meargă la domiciliile celor în nevoie  pentru a distribui aceste alimente, pe motociclete.

Cei care au nevoie de astfel de servicii, pot suna la numerele de telefon: 0749.149.966; 0749.149.969; 0751.107.674 unde vor primi şi detalii despre cum pot fi ajutaţi.  

 

Verifică şi

Expoziţie cu vânzare. Sfârşit de săptămână cu meşteşuguri la Ploieşti

Centrul Județean de Cultură Prahova și Consiliul Județean Prahova invită iubitorii de frumos şi tradiţie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *