marți , 31 martie 2020
Acasă / Evenimente / Un ploieştean carantinat creează probleme celor care îl păzesc. Află ce a făcut!

Un ploieştean carantinat creează probleme celor care îl păzesc. Află ce a făcut!

Un bărbat carantinat într-un centru special din Ploieşti s-a plictisit atât de tare aici, încât de câteva zile le face probleme celor care asigură paza. Astfel, ploieşteanul venit din Italia în urmă cu o săptămână, a fost amendat de 4 ori în câteva zile pentru faptele sale. 

Mai întâi, pe 16 martie, din camera în care acesta locuişte cu altă persoană au fost aruncate, un pachet de țigări cu sume de bani (valută și lei), în care s-a mai găsit si o substanță vegetală ce părea a fi canabis și o pungă de cipsuri în care erau foite de hârtie pentru confecționat țigări(joint-uri), în cauză făcându-se cercetări de către lucrătorii de poliţie din cadrul SPR Blejoi.

Ulterior, acesta a făcut scandal fiind nemulţumit de mâncarea primită, nu a respectat măsurile de carantinare impuse, a părăsit camera de carantinare încercând să iasă din centru. Acesta a fost sancționat de 4 ori la legea 61/91 la art 2 pct. 1,31 și 24 pentru refuz de legitimare, injurii și tulburarea ordinii publice.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean PRAHOVA asigură masuri de protecție și ordine publică la centrele de carantinare prin dispozitive exterioare.

informatii IJJ Prahova

foto arhiva ijj Prahova

Verifică şi

Mizil: O familie a scăpat dintr-un incendiu care i-a distrus locuinţa

O femeie a fost arsă pe torace şi membre după ce în locuinţa în care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *