marți , 31 martie 2020
Acasă / Social / “Uniţi pentru sănătate”, fondul care îşi propune să susţină viaţa pe timp de pandemie

“Uniţi pentru sănătate”, fondul care îşi propune să susţină viaţa pe timp de pandemie

Fundaţia Comunitară Prahova îşi propune să ajute în această situaţie critică, sistemul de sănătate din Prahova, unind în jurul ei pe oricine înţelege că fondurile publice pentru tot ce presupune lupta cu acest virus nou sunt limitate. Aşa că inimoşii de la fundaţie au deschis fondul “Uniţi pentru sănătate” prin care putem ajuta toţi, chiar din casele noastre. 

“Pandemia provocată de #Covid-19 ne pune în fața unui test pe care nu îl putem trece decât împreună! Alături de ceea ce facem deja pentru familiile și prietenii noștri, ne unim forțele pentru a susține munca personalului medical care intră în contact direct cu pacienții. Personalul medical se află în linia întâi în lupta cu COVID-19 și are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea ajuta.

Fundația Comunitară Prahova deschide fondul „Uniți pentru sănătate”, prin care ajutorul fiecăruia dintre noi poate fi canalizat acolo unde este cea mai mare nevoie. Din fondurile pe care le strângem împreună vom achiziționa echipamente de protecție și dezinfectanți, teste pentru aparatul care urmează să fie achiziționat din fonduri publice și aparatură medicală pentru secția de terapie intensivă pentru care nu există sursă de finanțare în acest moment”

 Cum poți ajuta?
• Donează în siguranță cu cardul – http://bit.ly/2vBrjuw
• Susține prin transfer bancar direct în contul Fundației Comunitare Prahova IBAN RO61RNCB0205134889000001, deschis la BCR
• Sponsorizează prin companie fără nici un cost suplimentar, decarcă modelul de contract de aici http://bit.ly/contractsponsorizare

FIECARE AJUTOR OFERIT ACUM VA FACE DIFERENȚA ÎN SALVAREA PACIENȚILOR ȘI PERSONALULUI MEDICAL.

Doar împreună vom reuși! Implică-te!

http://www.fundatiacomunitaraprahova.ro/unitipentrusanatate/

Verifică şi

Din noaptea aceasta, vom umbla pe străzi cu acte corespunzătoare. Vezi modelul declaraţiei aici!

Din această seară, 23 martie, începând cu ora 22.00, pe timpul nopții, deplasarea în afara locuinței …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *