marți , 19 ianuarie 2021
Acasă / Administratie / COVID-19 în Prahova: Curse mai puţine în transportul intrajudeţean de persoane!

COVID-19 în Prahova: Curse mai puţine în transportul intrajudeţean de persoane!

Modificări în programul curselor regulate între localităţile din Prahova. În contextul creșterii numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus, pentru a preveni răspândirea bolii la nivelul județului Prahova, președintele Consiliului Județean, Bogdan Andrei Toader, le-a solicitat o nouă măsură de prevenție operatorilor de transport care efectuează curse regulate între localitățile județului.

Astfel, a fost solicitată reducerea numărului curselor efectuate pe fiecare traseu din județ, cu condiția expresă ca, la orele de vârf, respectiv în intervalele orare 6.00-8.00 și 16.00-18.00, să se dubleze mijloacele de transport, astfel încât să fie evitată supraaglomerarea.

Operatorii vor avea obligația de a informa beneficiarii serviciului de transport interjudețean despre modificările apărute în orarul traseelor, prin afișare în fiecare mijloc de transport și la fiecare stație publică.

Angajații Serviciului Transport al Consiliului Județean Prahova care efectuează dezinfectarea mijloacelor de transport vor monitoriza zilnic și modul în care se respectă această măsură.

 

Verifică şi

Şcolile se redeschid pe 8 februarie, doar dacă numărul îmbolnăvirilor de covid 19 nu va creşte iar

După ce preşedintele Klaus Iohannis a declarat că şcoala va reîncepe cu elevii în unităţile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *