marți , 31 martie 2020
Acasă / Social / 40 de donatori de sânge din Prahova au fost răsplătiți pentru omenia lor, cu un gest simbolic

40 de donatori de sânge din Prahova au fost răsplătiți pentru omenia lor, cu un gest simbolic

Mulți prahoveni donează sânge din convingerea că prin gestul lor pot schimba destinele unor semeni. Știu că sângele lor poate face diferența între viață și moarte. În general aceștia sunt recompensați cu tichete de masă cadou, zile libere etc, dar nu pentru asta donează cei mai mulți dintre ei. 

În semn de mulțumire pentru că se gândesc la viața altora, astăzi, conducerea Crucii Roșii Prahova a mers la Centrul de Transfuzii din Ploiești unde a împărțit tichete de masă în valoare de 50 de lei fiecare, pentru 40 de donatori, aleși aleatoriu.

Este vorba despre un proiect din cadrul parteneriatului de colaborare dintre Crucea Rosie Prahova si Rode Kors Rogaland (Norvegia) care a fost finalizat astăzi prin acest eveniment.  a fost finalizat astazi.

”Proiectul doreste sa creasca gradul de constinetizare al populatiei pentru nevoia de sange in care se afla semenii nostrii aflati in suferinta.

Multumim pe aceasta cale finantatorului proiectului, Crucea Rosie Norvegiana si dnei. Dr. Hanganu Georgeta, Directoarea Centrului de Transfuzie Ploiesti pentru support si colaborare”, a precizat pe pagina sa de socializare, președintele Crucii Roșii Prahova, Gabriela Rădulescu.

Verifică şi

Din noaptea aceasta, vom umbla pe străzi cu acte corespunzătoare. Vezi modelul declaraţiei aici!

Din această seară, 23 martie, începând cu ora 22.00, pe timpul nopții, deplasarea în afara locuinței …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *