luni , 6 aprilie 2020
Acasă / Social / Turneu de minifotbal caritabil pentru un copil de 4 ani din Ploiești

Turneu de minifotbal caritabil pentru un copil de 4 ani din Ploiești

Un băiețel de 4 ani din Ploiești pe nume Teodor-Adrian Călin are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Copilul a fost  diagnosticat cu hipoacuzie neurosenzorială bilaterală profundă şi are nevoie de operaţie chirurgicală şi tratament de urgenţă, iar părinții nu au bani pentru asemenea intervenție.

Copilul are o malformație congenitală descoperită pe când avea doar 3 luni și din spusele părinților, costurile tratării afecțiunii ajung la suma de 30.000 de euro, deoarece se realizează într-o clinică din Germania. Mai multe despre caz puteți afla de aici. 

Pentru a veni în sprijinul micuțului, site-ul independent de ştiri http://www.infoploiesticity.ro în colaborare cu DJ MARIAN ANGHEL (Life Time Events) şi www.stirileproprahova.ro vor organiza în data de 22 februarie a.c., la Sala Sporturilor ”Olimpia ” Ploieşti, între orele 14.00-18.30, un turneu de mini fotbal caritabil. 

În deschiderea evenimentului va avea loc un meci demonstrativ între organizatori şi CSM Ploieşti.
Turneul de seniori se va disputa între presa şi autorităţile locale.

În cadrul evenimentului, participanții pot vedea ateliere de facepating ,modelaj baloane,mascote si martisoare, expozitie de pictura pe sevalet realizata de detinutii de la Penitenciarul Ploiesti și o demonstratie de prim ajutor a ISU Prahova.

 

Verifică şi

Fundaţiile Comunitare cer transperenţă în comunicare pentru COVID-19, ca să ştie cum să ajute

Fundațiile Comunitare cu sprijinul Asociației pentru Relații Comunitare solicită Grupului de Comunicare Strategică al Guvernului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *