duminică , 29 noiembrie 2020
Acasă / Social / Târg de mărțișor la The Taste Bistro din Ploiești, organizat de Târgul cu bunătăți și dichisuri

Târg de mărțișor la The Taste Bistro din Ploiești, organizat de Târgul cu bunătăți și dichisuri

Artiștii plastici s-au organizat demult pentru Mărțișor și Ziua femeii. Toți au în acest moment parte importantă din produsele pe care le vor expune spre vânzare în prima săptămână de primăvară. Și pentru că este ideal să cumpărați obiectele potrivite pentru doamnele și domnișoarele din viața voastră cu ceva timp înainte tocmai pentru a avea posibilitatea să alegeți exact ce le-ar face plăcere fiecăreia, la The Taste Bistro din Ploiești, mai mulți artizani își vor expune minunățiile făcute cu multă pricepere într-un târg Creativ organizat de Târgul cu bunătăți și dichisuri. 

Astfel, duminică 23 februarie, de la ora 9.30 la 19.30 toți iubitorii de frumos și în general toți cei care vor să facă un cadou inspirat sunt așteptați la târgul de mărțișor la The Taste Bistro, aflat deja la a doua ediție.

”CREATIV v.02

La Ploiești se continuă o poveste frumoasă cu artiști locali, creativi, care folosesc tehnici speciale, care făuresc minunății dichisite și drăgălite și cu care ne tareee mândrim.  Așadar, duminică, 23 februarie, de dimineață până seară vă așteptăm la The Taste Bistro la o cafea, prânz sau cină cu prietenele, cu mamele, ba chiar și cu soacrele și de ce nu, cu barbații pe care îi iubiți și veți fi înconjurați de frumos, de artiști, de o atmosferă specială”.

Verifică şi

Video-Uite cum arată de sus pădurea plantată în locul fostei gropi de gunoi a Ploieştiului!

Membrii ai Clubului Rotary Ploieşti, angajaţi ai Rafinăriei Petrotel Lukoil Ploieşti şi ai Ocolului Silvic …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *