marți , 7 aprilie 2020
Acasă / Administratie / Află starea drumurilor din Prahova în această seară!

Află starea drumurilor din Prahova în această seară!

La ora 20.00, situația meteo rutieră la nivelul județului Prahova se prezintă astfel:

*DN 1 – Valea Prahovei: ninge, carosabil umed, negru. Se acționează cu material antiderapant.
În zona orașului Comarnic se înregistrează trafic intens, fără coloane.
Pe sensul de mers Ploiești – Brașov se înregistrează coloană de la km 124 (Sinaia) până la km 131 (Bușteni), iar pe sensul de mers Brașov – Ploiești, de la limita cu județul Brașov.

În continuare rămân închise DJ 713 si DC 134.

* DN 1B si DN 1D și zona Mizil ninge ușor și nu sunt probleme de trafic.

*DN 1: de la km 64 (Strejnic) până la km 128 (Bușteni) ninge ușor, carosabil umed, trafic normal. De la km 124 până la km 138 (Azuga), ninge viscolit, carosabil umed, se înregistrează coloană în mișcare, se acționează cu utilaje.

*DN1A: de la km 128 (Măneciu) până la km 160+600m (Cheia), ninge viscolit, carosabil acoperit cu zăpadă frământată, pe alocuri de 1 cm, se acționează de utilajele SDN cu material antiderapant.

Polițiștii rutieri acționează pentru desfășurarea traficului în condiții de siguranță și prevenirea evenimentelor rutiere negative.

Recomandăm conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă în trafic și să aibă în vedere și următoarele recomandări privind circulația în condiții de iarnă:
circulaţi cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă, având în vedere că distanţa de frânare, în astfel de condiţii, este mult mai mare;
nu vă angajaţi în depăşirea coloanelor de autovehicule; folosiți corespunzător sistemele de iluminare-semnalizare pentru a vedea şi a fi observaţi în trafic;
curăţaţi în permanenţă farurile şi blocurile de semnalizare şi folosiţi corespunzător instalaţia de ventilaţie – climatizare.

Totodată, vă recomandăm să vă informaţi cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să vă deplasaţi şi să vă echipaţi maşina corespunzător.
Nu consumaţi alcool şi nu conduceţi dacă simţiţi că sunteţi obosiţi!

Şi pietonilor le recomandăm să-şi sporească atenţia, să evite pe cât posibil folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă, să se asigure temeinic înaintea traversării drumurilor şi să procedeze la efectuarea acesteia numai după ce sunt siguri că o pot face în condiţii de siguranţă!

informaţii IJP Prahova

Verifică şi

Ce trebuie să ştiţi dacă vreţi să contestaţi sancţiunile date pe baza ordonanţelor militare!

În contextul nemulțumirilor apărute în mass-media, pe paginile de socializare, precum și în rândul petenților …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *