sâmbătă , 22 februarie 2020
Acasă / Evenimente / Concluziile ISU Prahova după incendiul de la fabrica de saltele: Un cablu neizolat a provocat un incendiu care a fost stins în două zile

Concluziile ISU Prahova după incendiul de la fabrica de saltele: Un cablu neizolat a provocat un incendiu care a fost stins în două zile

Incendiul care a cuprins în urmă cu trei zile fabrica de saltele de la Urlaţi a fost provocat, cel mai probabil de un cablu electric neizolat sau cu izolația deteriorată ca urmare a unei acțiuni mecanice ori fizice, se arată într-un raport al ISU Prahova. 

Urmare a incendiului, au ars trei hale de producție cuprinzând utilaje, materie primă și produse finite (mobilă, saltele, canapele) pe o suprafață de aproximativ 6000 mp, iar cea de-a patra hală a fost afectată în proporție de 40% (800 mp) cuprinzând materie primă și produse finite. Totodată, au ars și două autotrenuri, o remorcă, au fost afectate două autoutilitare și 90 mc material lemnos.

De marţi, la 22.30 până  joi la 17.30, 72 de salvatori au luptat cu flăcările şi au depus eforturi susținute pentru a proteja locuințele din apropiere, deoarece exista un pericol major de propagare a flăcărilor. Ultimul echipaj care asigura înlăturarea efectelor negative și identificarea eventualelor focare ascunse la incendiul de la fabrica de saltele din Urlați, s-a retras ieri, în jurul orei 17:30.

Intervenția a fost asigurată prin opt echipaje de stingere, o autospecială de salvare de la înălțime, două autospeciale pentru asigurarea iluminatului și patru autospeciale de primă intervenție și comandă.

informaţii şi foto ISU Prahova

 

 

Verifică şi

Un bărbat a dispărut fără urmă, după o partidă de pescuit la Sălciile

Pompierii de la ISU Prahova caută un bărbat despre care se crede că s-ar fi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *