duminică , 20 septembrie 2020
Acasă / Evenimente / Concluziile ISU Prahova după incendiul de la fabrica de saltele: Un cablu neizolat a provocat un incendiu care a fost stins în două zile

Concluziile ISU Prahova după incendiul de la fabrica de saltele: Un cablu neizolat a provocat un incendiu care a fost stins în două zile

Incendiul care a cuprins în urmă cu trei zile fabrica de saltele de la Urlaţi a fost provocat, cel mai probabil de un cablu electric neizolat sau cu izolația deteriorată ca urmare a unei acțiuni mecanice ori fizice, se arată într-un raport al ISU Prahova. 

Urmare a incendiului, au ars trei hale de producție cuprinzând utilaje, materie primă și produse finite (mobilă, saltele, canapele) pe o suprafață de aproximativ 6000 mp, iar cea de-a patra hală a fost afectată în proporție de 40% (800 mp) cuprinzând materie primă și produse finite. Totodată, au ars și două autotrenuri, o remorcă, au fost afectate două autoutilitare și 90 mc material lemnos.

De marţi, la 22.30 până  joi la 17.30, 72 de salvatori au luptat cu flăcările şi au depus eforturi susținute pentru a proteja locuințele din apropiere, deoarece exista un pericol major de propagare a flăcărilor. Ultimul echipaj care asigura înlăturarea efectelor negative și identificarea eventualelor focare ascunse la incendiul de la fabrica de saltele din Urlați, s-a retras ieri, în jurul orei 17:30.

Intervenția a fost asigurată prin opt echipaje de stingere, o autospecială de salvare de la înălțime, două autospeciale pentru asigurarea iluminatului și patru autospeciale de primă intervenție și comandă.

informaţii şi foto ISU Prahova

 

 

Verifică şi

Accident pe DN1, la Blejoi. Două persoane dintr-o ambulanţă privată sunt încarcerate

Accident rutier pe DN1 in localitatea Blejoi. Sunt implicate un autoturism cu dializați de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *