marți , 14 iulie 2020
Acasă / Evenimente / Aglomeraţie pe DN1. Coloană în mişcare pe Valea Prahovei

Aglomeraţie pe DN1. Coloană în mişcare pe Valea Prahovei

Ziua de vineri aduce cu ea aglomeraţie pe DN1. Acum cu atât mai mult cu cât, turiştii au unde să practice sporturi de iarnă. Poliţia Prahova anunţă că la această oră, circulația pe DN1, în zona montană, se desfășoară în următoarele condiții:

“Pe sensul de mers București către Brașov, se înregistrează coloană în mișcare de la km 102 (Nistorești) până la km 107 (ieșire din Comarnic), iar la Bușteni de la km 126 până la km 132 (ieșirea din Bușteni).

Pe sensul Brașov – București, se înregistrează coloană în mișcare de la limita cu jud. Brașov până la ieșirea din Bușteni.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte regulile de circulație, să adapteze viteza la condițiile de drum, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, să păstreze o distanță regulamentară, să se asigure temeinic la schimbarea direcției de mers și a benzilor de circulație, să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor și să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic.

La planificarea călătoriei, luați în calcul folosirea rutelor alternative care pot fi mai puțin aglomerate decât arterele principale!”

foto arhiva

 

Verifică şi

Patru copii au ajuns la spital în urma unui accident rutier, la Sinaia

Accident rutier in Sinaia, strada Zamora. Un auto s-a răsturnat cu un adult și 4 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *