marți , 31 martie 2020
Acasă / Turism / Află cât costă petrecerea Revelionului pe Valea Prahovei şi ce intră în acest preţ!

Află cât costă petrecerea Revelionului pe Valea Prahovei şi ce intră în acest preţ!

A trecut Crăciunul, dar pe Valea Prahovei este în continuare forfotă. Mulţi turişti au decis să lege sărbătorile între ele şi să rămână mai mult la munte, iar alţii vor începe de astăzi vacanţa de Revelion. Temperaturile au scăzut şi a început să ningă la munte, iar administratorii pârtiilor de pe Valea Prahovei sunt oricum pregătiţi să pornească tunurile de zăpadă artificială. 

De mâine, 29 decembrie, la Buşteni va deveni funcţional un patinoar care va bucura turiştii până în luna martie.

Dacă v-aţi gândit să căutaţi abia acum cazare pe Valea Prahovei pentru Anul Nou, cu greu veţi mai găsi ceva. Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova anunţă că pentru Revelion gradul de ocupare este aproape de 100% peste tot în Prahova “inclusiv în Breaza şi Câmpina care astfel au ajuns la nivelul staţiunilor consacrate (Sinaia, Azuga şi Buşteni), fiind al doilea an consecutiv cu acest grad de ocupare.

Tarifele pe care turiştii le vor achita pentru Revelionul petrecut în Prahova sunt cuprinse între 3.400 lei şi 6.000 lei/ cameră pentru 4 nopţi de cazare la un hotel de 4 stele (cu mic dejun, cină festivă cu muzică live de Revelion, brunch și Dinner Party pe 1 ianuarie, etc). La un hotel de 3 stele sejurul va costa în jur de 2.900 lei/cameră pentru 5 nopţi de cazare, cu mic dejun inclus, cina pe 30 decembrie, cină festivă cu muzică live de Revelion şi brunch pe 1 ianuarie“, se arată într-un comunicat de presă.

“Turiştii rămân fideli judeţului Prahova pentru sărbătorile de iarnă, aspect reflectat în gradele mari de ocupare, cât şi în rezervările care se fac pentru această perioadă din ce în ce mai devreme. Ca noutate în acest an 5% dintre rezervările pentru aceasta perioadă s-au făcut folosind voucherele de vacanță. Hotelierii oferă pachete bogate  pentru sărbători, promițând o experienţă care include de la întâmpinare cu produse specifice perioadei până la mese festive, concerte, ore relaxante la centrele SPA, degustări de vin sau cântece în jurul focului de tabără. Astfel orice vacanţa petrecută în Prahova se transformă într-o amintire plăcută ceea ce determină turiştii să revină, de multe ori la acelaşi hotel pentru aceste sărbători”, a declarat Adrian Voican, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

Foto: facebook Primaria Sinaia

Verifică şi

Video și foto: De ce să mergi la Disneyland Paris, lumea lui Mickey Mouse!

Cu siguranță, cel mai frumos cadou pe care l-ați putea face copilului vostru vreodată, dar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *