joi , 28 mai 2020
Acasă / Social / Această familie din Gherghiţa a rămas fără casă, în plină iarnă

Această familie din Gherghiţa a rămas fără casă, în plină iarnă

O familie cu şase copii din Gherghiţa a rămas pe drumuri, după ce astăzi, casa umilă în care locuiau opt persoane a luat foc, întreg acoperişul arzând ca o torţă, dar şi lucrurile din casă. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la acoperiş pe o suprafata de aproximativ 150 mp generalizat și violent. La fata locului au fost mobilizate doua echipaje de pompieri și o ambulanta SMURD.  Cauza probabilă a incendiului este un cos de fum necurățat corespunzător. 

Din fericire, familia Tardia a reuşit să iasă din casă la timp şi nimeni nu a fost rănit. Copiii au vârste cuprinse între 2 ani şi 9 ani ( fete de 2,5 ani, 9 şi 10 ani şi băiat de 5 ani), în vreme ce alte două fete de 16 şi 17 ani nu locuiesc acolo.

Pompierii de la ISU Prahova au lansat un apel umanitar către prahoveni pentru ajutorarea familiei, după ce ei au consumat toţi banii strânşi pentru a ajuta alte 8 familii grav afectate în incendii, inundaţii sau accidente.

Persoanele care pot da o mână de ajutor cu bani, materiale de construcţii, mâncare, haine şi orice consideră că ar mai avea nevoie această familie pot suna la numărul de telefon al mamei copiilor: 0727.141.512.

 

Verifică şi

Video-Loredana Chelba a adus “bucurie în pandemie” prin lansarea revistei Lace Magazine

Blogerul de modă şi omul de publicitate ploieştean Loredana Chelba a reuşit să aducă în …

5 Comentarii

  1. Unde locuiesc acum?
    Vreau sa ajut si eu !

  2. Buna ziua. Un cont bancar aveti de la Dumnealor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *