duminică , 26 ianuarie 2020
Acasă / Social / Uite cum se strâng fonduri pentru investiţii în şcoli la Ploieşti! Felicitări Şcoala “Nicolae Bălcescu”!

Uite cum se strâng fonduri pentru investiţii în şcoli la Ploieşti! Felicitări Şcoala “Nicolae Bălcescu”!

Amfiteatrul Şcolii Nicolae Bălcescu din Ploieşti este din ce în ce mai aproape de momentul reabilitării sale. Bătrâna construcţie comunistă va căpăta o nouă faţă cu ajutorul elevilor şi cadrelor didactice inimoase care vor să îşi organizeze în condiţii bune toate evenimentele şcolii.

După târgul de toamnă, unde a fost strânsă suma de 10.000 de lei, după participarea la Cercul de donatori Ploieşti unde donatorii au înţeles cât de important este amfiteatrul pentru comunitate şi au donat suma de 5.000 de lei, în ajun de Moş Nicolae s-a mai produs o minune.

Holul şcolii a devenit neîncăpător pentru toţi cei care au venit la Târgul Magia Iernii. Elevii au realizat obiecte decorative pentru pomul de Crăciun şi le-au vândut întregului cartier. Când au tras linie, cadrele didactice s-au bucurat să constate că la “puşculiţa” amfiteatrului s-au mai strâns 10.180 de lei.

Proiectul de reabilitare va începe cu montarea unor băncuţe pe treptele de beton, după care, în funcţie de banii care se vor mai strânge se va lucra la structura scenei si pe urma la acoperirea sa.

Verifică şi

Video-Află ce a descoperit ministrul mediului, Costel Alexe, în timpul vizitei la Ecoburn din Prahova

Ministrul mediului, apelor şi pădurilor a mers în comuna Brazi pentru a discuta cu vecinii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *