duminică , 20 septembrie 2020
Acasă / Turism / Turiștii au luat cu asalt stațiunile de pe Valea Prahovei de 1 decembrie

Turiștii au luat cu asalt stațiunile de pe Valea Prahovei de 1 decembrie

Ca de obicei, mulți turiști au ales să petreacă Sfântul Andrei și 1 decembrie pe Valea Prahovei. Așa că pensiunile și hotelurile i-au așteptat cu petreceri, defilări și mâncare tradițională, dar și evenimente în premieră. Și cum în fiecare locație, autoritățile publice organizaseră manifestații, turiștii s-au putut bucura de Ziua Națională sărbătorită tradițional. 

”Azuga a fost la superlativ din punct de vedere al numărului de turiști și de evenimente. Vizitatorii au ocupat toate locurile de cazare disponibile și au avut de ales între un eveniment de muzică electronică desfășurat de vineri până luni, un eveniment live de jazz sus pe munte, altul tot live de pop, dance, rock&roll, rock sau country într-un pub din stațiune și parada tradițională de  1 Decembrie cu depuneri de coroane, defilare militară și prezentare de tehnica militară.

Stațiunea Bușteni i-a așteptat pe turiști cu depuneri de coroane, defilare militară, prezentare de tehnica militară și zăpadă, stațiunea fiind ocupată într-un grad de 90%.

Sinaia a fost ocupată în proporție de 96%, iar turiștii s-au bucurat de un concurs de robo-maraton, cântece românești, teatru și paradă militară și retragere cu torțe tradiționale pe 1 decembrie.

Cele două municipii ale județului, Câmpina și Ploiești, au intrat în atmosfera lunii decembrie cu aprinderea luminițelor de sărbători, ateliere ale lui Moș Crăciun și colinde, dar au sărbătorit și Ziua Națională cu paradă militară și retragere cu torțe tradițională, iar peste 80% din capacitatea de cazare din Câmpina a fost ocupată cu această ocazie.

Evenimentele continuă pentru turiștii care vor să viziteze Prahova săptămâna aceasta cu lansări de târguri de Crăciun la Sinaia sau Ploiești pe 5 decembrie”, se arată într-un comunicat de-al APDT Prahova.

Verifică şi

Ultima săptămână cu publicul la Grădina cu Lavandă de la Ţipăreşti. Hai la poze şi concert de jazz!

Grădina cu lavandă de la Ţipăreşti a fost vizitată intens şi anul acesta de către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *