marți , 15 iunie 2021
Acasă / Administratie / Sindicaliștii de la TCE Ploiești susțin că își primesc salariile în rate și cu întârzieri

Sindicaliștii de la TCE Ploiești susțin că își primesc salariile în rate și cu întârzieri

Sindicatul Liber al Transportatorilor Profesioniști din Ploiești a transmis o scrisoare deschisă prefectului județului Prahova, primarului Ploieștiului și Inspectoratului de muncă Prahova prin care aduce la cunoștință faptul că TCE Ploiești le plătește salariile fracționat, atunci când există bani în societate. Sindicaliștii îl acuză pe directorul societății de management defectuos. 

”De mai bine de 6 luni salariații S.C Transport Călători Express Ploiești își primesc salariile în rate săptămânale, cardurile fiind alimentate cu ce sume dispune domnul director Nicolae Alexandri. Angajații Societății se văd în această situație în imposibilitatea de a-și susține financiar familia. Mai grav este faptul că cei care au credite se află în mod repetat în imposibilitatea de a plăti la timp rate la bănci sau facturi, ceea ce atrage după sine penalități și riscul de a nu putea contracta alte credite.

Deși Sindicatul Liber al Transportatorilor Profesioniști din Ploiești a semnalat conducerii că această situație reprezintă o sursă suplimentară cauzatoare de stres pentru angajați, se pare că nimeni nu se pune în haina celor care muncesc și își respectă obligațiile contractuale, dar nu își primesc drepturile conform prevederilor legale.

În această situație evidentă de încălcare a legii facem apel la autoritățile competente să se autosesizeze și să se implice în rezolvarea acestei probleme, care se pare că îl depășește pe managerul general al S.C Transport Călători Express Ploiești.

Cu respect și încredere în instituțiile Statului,

Președinte Sindicatul Liber al Transportatorilor Profesioniști din Ploiești,

Suditu Nicolae Sebastian”, se arată în scrisoarea transmisă autorităților.

foto arhiva

Magic 5 Atelier de Web Design si website

Verifică şi

Circulație rutieră restricționată pe drumul județean Brebu-Pietriceaua

Circulația pe DJ 214 a fost restricționată la ieșirea din Brebu spre Pietriceaua, din cauza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *