marți , 4 august 2020
Acasă / Social / Adu-ți copilul la atelierul Restaurantului Orizont și învață-l să dăruiască!

Adu-ți copilul la atelierul Restaurantului Orizont și învață-l să dăruiască!

Restaurantul Orizont Ploiești organizează în data de 4 decembrie, de la 16.30 la 18.30, evenimentul ”Un zâmbet, un cadou de copil !”, adică un atelier de decorat brioșe pentru copiii care își doresc să bucătărească și totodată să dăruiască. 

Nu este prima dată când Andreea Podoș Prisnel, administratorul restaurantului, organizează astfel de ateliere, dar de data aceasta evenimentul va fi unul exclusiv caritabil și se va desfășura nu la restaurant, ca de obicei, ci la beneficiarii cadourilor de la Centrul Trambulina.

Citeste tema similara: https://prahovaeconomica.eu/2018/11/06/andreea-de-la-restaurant-orizont-bucatareala-face-minuni-pentru-copiii-mai-agitati-se-linistesc-concentrandu-se-la-ceva-placut/

Banii pe care fiecare copil îi va da pentru participare, adică 25 de lei, vor ajunge la copiii din Centrul Trambulina din Malu Roșu sub forma unor cadouri de Moș Nicolae. Aici, copiii din medii defavorizate sunt susținuți să nu abandoneze școala sau dacă deja au făcut-o, să învețe să scrie și să citească.

Înscrierile se fac pana marti seara, 3 decembrie, prin mesaj privat pe Facebook, sau la numarul 0766 235 740. Sunt disponibile doar 20 de locuri!

Verifică şi

Concert al Filarmonicii din Ploieşti, mâine, în faţa Bisericii Sfântul Andrei

Orchestra simfonică ploieșteană avându-l la pupitrul dirijoral pe maestrul Radu Postăvaru vă așteaptă joi, 23.07.2020, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *