marți , 19 ianuarie 2021
Acasă / Social / Află câți bani vor primi olimpicii Prahovei și profesorii lor îndrumători de la CJ Prahova!

Află câți bani vor primi olimpicii Prahovei și profesorii lor îndrumători de la CJ Prahova!

Consiliul Județean Prahova va organiza încă o ediție a ,,Galei de Excelență a Învățământului Prahovean”, eveniment al cărui regulament a fost deja aprobat de către aleșii județeni. În cadrul acestei gale vor fi premiați în bani și diplome elevii câștigători ai unor premii importante la olimpiade si concursuri școlare, dar și profesorii lor îndrumători. 

Ieri, în ședința ordinară a Consiliului Județean Prahova a fost aprobat regulamentul de organizare a ,,Galei de Excelență a Învățământului Prahovean 2019″ , precum și cuantumul premiilor.

”În acest an, premiile vor fi înmânate în funcție de nivelul rezultatelor obținute la concursurile organizate la nivel național și internațional, astfel:
• Pentru participarea la concursurile și olimpiadele naționale, pentru locul I va fi înmânată suma de 933 de lei, pentru locul al II-lea – 711 lei, pentru locul III – 500 de lei, pentru locul IV (mențiune) – 350 de lei, iar pentru mențiuni speciale – 250 de lei.
• Pentru rezultatele obținute la concursurile și olimpiadele internaționale, cuantumul premiilor crește, astfel că pentru locul I va fi alocată suma de 2156 de lei, pentru locul II – 1600 de lei, pentru locul III – 1115 lei, iar pentru mențiune – 822 de lei.
• Pentru concursurile sportive școlare, locul I va obține 933 de lei, locul II – 711 lei, pentru locul III – 500 de lei, pentru locul IV (mențiune) – 350 de lei, iar pentru mențiuni speciale – 250 de lei.
Regulamentul de organizare a ,,Galei de Excelență a Învățământului Prahovean 2019” poate fi consultat accesând următorul link: http://www.cjph.ro/files/Proiecte-de-hotarari/Prj10.pdf”, se arată în anunțul făcut de către Consiliul județean Prahova pe pagina de facebook. 

 

Verifică şi

Ploieşteni cu care ne mândrim: Alexandru Dobleagă, multiplu medaliat la concursurile de matematică şi informatică

Campania “Ploieşteni cu care ne mândrim” a ajuns în CN I.L. Caragiale unde sunt mulţi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *