duminică , 12 iulie 2020
Acasă / Evenimente / Vino mâine la Fashion Before Winter la Afi Ploiești pentru multe surprize!

Vino mâine la Fashion Before Winter la Afi Ploiești pentru multe surprize!

Nu știi cum să te îmbraci inspirat chiar dacă vine frigul? Nu ai nicio idee ce ar trebui să porți de Revelion pentru a fi în trend și strălucitoare? Vino să găsești răspunsuri și să te simți bine la Fashion Before Winter, un eveniment deosebit organizat la Afi Ploiești, mâine, 14 noiembrie de la ora 18.00.

”De ce o prezentare de modă în Mall? De ce nu într-un loc mai împopoțonat cu scenă imensă și candelabre strălucitoare? Pentru că #FashionBeforeWinter este despre femeile proactive care se împart între diverse activități ale vieții, sunt mereu pe fugă și apreciază pragmatismul chiar și în modă.
Mall-ul este locul unde ne putem rezolva absolut toate problemele legate de cumpărături, iar acum este locul în care femeile își pot redescoperi latura feminină, latura stilistică fără să depună vreun efort!
Vă aștept joi, de la 18.00, la @afiploiesti
Ideile pentru Revelion sunt pregătite!
Pentru invitații, mail la Office@adboutique.ro”, vă invită gazda evenimentului, Loredana Chelba.

Vino la prezentarea de modă și pentru a descoperi o superbă expoziție de salbe aduse special în AFI Ploiesti de „Salba Mariei”. Salbele realizate din monede si clopotei mici, pe lantic, pe sfoara rosie sau pe piele rasucita își vor găsi cu siguranță locul în garderoba voastră.

Verifică şi

Carambol pe DN 1, la Azuga. Trafic restrictionat

Accident rutier pe DN1 km 133+900, Azuga, pe sensul de mers către Brasov, un barbat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *