miercuri , 29 ianuarie 2020
Acasă / Afaceri / Cadouri pentru Mihail şi Gavril în Târgul cu bunătăţi şi dichisuri la Sinaia

Cadouri pentru Mihail şi Gavril în Târgul cu bunătăţi şi dichisuri la Sinaia

Vremea rămâne în continuare frumoasă, iar dacă mergeţi pe Valea Prahovei, treceţi şi prin Sinaia pentru sa admira şi cumpăra produse din ultimul Târg cu Bunatati si Dichisuri  din acest an de la Sinaia, organizate pe Bulevardul Carol I între 8 şi 10 noiembrie. Aici veţi găsi cu siguranţă cadouri superbe, unicat, pentru cei sărbătoriţi de Mihail şi Gavril, dar şi bunătăţi alese pentru o masă delicioasă. 

“Vedetele din acest sfârșit de săptămână vor fi apa de trandafir de Damasc. Pe mesele de la petreceri veți putea etala cu mândrie renumitele brânzeturi de la Fundata, de la familia Bangală, zacusca de la Dealurile Uilei, păstravul afumat și cârnații de păstrăv, slana cu usturoi și boia sau branzeturile maturate bucovinene, din Ținutul Călimanilor. Și cum orice masă trebuie să aibă și ceva dulce, pe final, dulcețurile și siropurile vor face casă bună cu bacalvalele, sarailiile și dulciurile turcești, mai ales dulceața de trandafiri cu lavandă, fără zahăr, din plantația de trandafiri de Damasc din comuna brasoveană Teliu. Sigur vă veți aproviziona și cu mierea de coriandru sau cu covirigii argeșeni, crocanti și rumeniți.

Artișii nostri dichisiți vă vor oferi alternative la banale cadouri: decorațiuni și cosmetice din lavandă, tricouri pictate manual, marochinărie lucrată manual, bijuterii din pietre semiprețioase. Un cadou special, care se potrivește oricărui sărbătorit, poate fi și un borcan delicat decorat, plin cu bomboane aromate și răvașe sau mesaje de suflet. Orice ați face cadou, dintre dichisurile din târg, nu veți da greș, pentru că un cadou lucrat manual aduce cu el și energía pozitivă și creativă a artistului care l-a migălit”

 

 

Verifică şi

Video-Povestea cadoului perfect făcut de Carmen Stanciu, bancherul specialist în pale de elicopter

Toţi am fost lăsaţi pe pământ cu cel puţin un talent pe care ni l-am …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *