joi , 26 noiembrie 2020
Acasă / Evenimente / Atelier de speriat Halloweenul, bunătăți și dischisuri la Ploiești Shopping City

Atelier de speriat Halloweenul, bunătăți și dischisuri la Ploiești Shopping City

De astăzi,31 octombrie și până sâmbătă, 2 noiembrie, la Ploiești Shopping City veți descoperi Târgul cu bunătăți și dichisuri. Mâncarea delicioasă este expusă la intrarea în magazinul Carrefour, iar articolele hand made se găsesc în zona scărilor rulante de la mall.

Organizatorii ne ademenesc cu preparate tradiționale, făcute ca la bunici acasă. ”Veți putea degusta și cumpăra bunătăți naturale, preparate după rețete traditionale brașovene de la Fundata dar și argeșene de la Gligaru de Jos și Bascov. După degustare, căci așa se face la un târg serios, sigur vă veți face provizii pentru acasă din preparatele din carne de vită sau de porc, băițuite natural, cu condimente și usturoi, un strop afumat, și neapărat din brânzeturile tradiționale proaspete și maturate, cașcavaluri gourmet, cu ardei, chimen sau piper. Și pentru că știm că sunt si iubitori de dulciuri, chiar și printre adulți, veți putea cumpăra turtă dulce pictată manual, ciocolată de casă și halviță și covrigi argeșeni crocanți și rumenți”.

Ori pentru plăcerea voastră, ori pentru cadouri, din zona dischisurilor veți putea admira și cumpăra bijuterii din pietre semiprețioase, lemn și lână împâslită, săpunuri naturale, tablete aromatizate cu parfumuri naturale și flori uscate pentru încăperi, păpuși lucrate manual din material textil și din lână împâslită, tricouri pictate, obiecte de decor din hârtie și sticlă reciclate, îmbrăcăminte și încălțăminte croșetată.

Astăzi, de Halloween, în zona scărilor rulante,  copiii sunt invitați la un atelier tematic, între orele 16.00-20.00. Micuții, în grupuri de câte 12, își vor crea dovleacul perfect pentru ei, folosind tehnica șervețelului.

Evenimentul și Atelierul “Halloween înfricoșător sau prietenos? “ este organizat în parteneriat cu Ploiești Shopping City.

Verifică şi

Prima zăpadă i-a blocat pe doi turiști la Piatra Arsa cu tot cu masina

Chiar daca au fost avertizați de meteorologi că vremea se va răci accentuat și o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *