marți , 26 mai 2020
Acasă / Social / De astăzi vine frigul. Află pentru cât timp!

De astăzi vine frigul. Află pentru cât timp!

Vremea se răcește accentuat de mâine, 30 octombrie, temperaturile ajungând sub  limitele climatologic specifice perioadei. Răcirea începe chiar de azi, 29 octombrie. Astfel, maximele din timpul zilei vor scădea de la o medie de 17…19 grade în 29 octombrie la 8…12 grade în intervalul 30 octombrie – 1 noiembrie.

ANMH anunță, însă, că temperaturile nu vor rămâne mult timp scăzute, după 4 noiembrie, începând să crească ușor când se vor înregistra valori termice peste cele normale perioadei din prima decadă a lunii noiembrie, în special în perioada 4-8 noiembrie, când sunt prognozate maxime de 14…16 grade, media regională. O evoluţie similară vor avea şi valorile nocturne ale temperaturii aerului, cu o scădere bruscă şi semnificativă, astfel că la sfârşitul lunii octombrie şi începutul lui noiembrie minimele se vor situa în medie între 2 şi 5 grade, urmând ca în cea de-a doua săptămână de prognoză să crească la valori de 4…8 grade.

Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi mai ridicată în data de 30 octombrie şi din nou în perioadele 3-4 noiembrie şi 6-8 noiembrie.

Mai jos puteți vedea evoluția vremii în următoarele zile:

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
29.10.2019 ORA 08 – 30.10.2019 ORA 08

Valorile termice vor fi în scădere ușoară față de ziua precedentă, astfel încât temperaturile maxime se vor situa între 15 și 20 de grade, iar cele minime între 6 și 10 grade. În cursul zilei, cerul va fi temporar noros,  iar în prima parte a intervalului, pe arii restrânse în sudul și estul regiunii va fi ceață. Spre seară și noaptea înnorările se vor accentua și va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare spre sfârșitul intervalului.
LA MUNTE
Vremea se va răci. Cerul va avea înnorări, mai accentuate spre seară și noaptea când vor fi precipitații, la început sub formă de ploaie, apoi și lapoviță și ninsoare. Pe arii restrânse se vor acumula cantități de apă ce vor depăși 15 l/mp, iar pe creste se va depune strat de zăpadă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zona înaltă.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
30.10.2019 ORA 08 – 31.10.2019 ORA 08

Vremea va continua să se răcească și va fi închisă. Temporar va ploua, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 11 grade, iar cele minime între 2 și 6 grade.
LA MUNTE
Vremea va continua să se răcească și va fi închisă. Vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și va continua să se dupună strat nou de zăpadă. Vântul va avea sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
31.10.2019 ORA 08 – 01.11.2019 ORA 08

Vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult noros și, mai ales pe parcursul zilei, temporar va ploua. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în sudul regiunii. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 8 grade, iar cele minime între 0 și 4 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult noros și temporar vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat.

Verifică şi

Doliu în comunitatea didactică din Ploieşti: Profesorul de limba română Oliviu Găzdac a decedat!

Profesorii din Colegiul Național „I.L.Caragiale” Ploiești anunță, cu profund regret, “trecerea întru nemurire” a remarcabilului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *