sâmbătă , 24 octombrie 2020
Acasă / Social / AFLĂ cine a câștigat concursul de proiecte socio-culturale al Lukoil!

AFLĂ cine a câștigat concursul de proiecte socio-culturale al Lukoil!

Compania Lukoil a lansat în România un concurs de proiecte socio-culturale, oferind în acest sens fonduri în valoare totală de 50.000 de dolari. Provocarea s-a adresat ONG-urilor și instituțiilor publice. 

Ieri, la București, a avut loc decernarea premiilor din cadrul acestui concurs care a avut șapte câștigători, trei fiind premiați de Lukoil România și patru de rafinăria Petrotel Lukoil Ploiești. ”Vreau să felicit toți câștigătorii de la această ediție dar și pe cei care nu au reușit, pentru că la anul, dacă lucrează mai mult la proiectele lor pot reuși anul viitor”, a declarat Vladimir Gherasimov, şeful Direcţiei comunicări regionale Lukoil. 

Câștigătorii au adus în fața juriului proiecte din sfera educației, protejarea mediului înconjurător, sportului și păstrării valorilor tradiționale.

Astfel, Lukoil România a premiat proiectul Cluj Napoca-Oraș Parc al Asociației non profit Serena, proiectul Plantăm ca să respirăm al Asociației ”Tinerii Ecologi Români din Iași” și proiectul Plantăm, respirăm și ne jucăm al Asociației ”Visit Me”.

 Rafinăria Petrotel Lukoil Ploiești a dat câte 6.000 de dolari pentru următoarele proiecte: ”Centrul cultural privind impactul antropic asupra naturii și educație ecologică” inițiat de Muzeul județean de Științele Naturii Prahova, proiectul ”Purtători de tradiții” inițiat de studenții Vlad Ivan și Andreea Vulpe care prin intermediul școlii lor de dans popular perpetuează tradițiile, proiectul Cercul de Robotică ERCAST de la Colegiul Tehnic ”Elie Radu” prin care cei 300 de  elevii înscriși vor învăța să proiecteze și să realizeze roboți și proiectul ”Mereu în mișcare-Carburant pentru viață”al Asociației sportive ”Întoarce-te la sport” care va achiziționa accesorii sportive deosebite pentru a-i atrage mai ușor pe copii spre sport. 

Concursul de proiecte socio-culturale organizat de compania rusă Lukoil a avut prima ediție în 2005 în regiunea Pem din Federația Rusă.

Verifică şi

Expoziţie cu vânzare. Sfârşit de săptămână cu meşteşuguri la Ploieşti

Centrul Județean de Cultură Prahova și Consiliul Județean Prahova invită iubitorii de frumos şi tradiţie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *