sâmbătă , 15 august 2020
Acasă / Social / Timp de o lună, la Ploiești Shopping City este Lego Festival

Timp de o lună, la Ploiești Shopping City este Lego Festival

 Între 2 și 28 octombrie, la Ploiești Shopping City, se va desfășura LEGO Festival, un eveniment unde cei pasionați de cărămizile colorate de plastic pot admira personaje celebre supradimensionate, dar pot lucra și propriile creatii în ateliere speciale.  

”În lumea LEGO totul e posibil. Broscuța DUPLO are 183 de kilograme și râde cu gura larg deschisă  în fotografii și Insta Stories. Războinicul Ninjago Kai are 1,70 m înălțime, cântărește 187 de kilograme și e pregătit pentru lupte din priviri cu toți vizitatorii. Maleficul Darth Maul și curajosul Captain Rex din Star Wars sunt și ei alături de tine, realizați din milioane de piese LEGO.

Personaje colorate din Lego Friends, pui de urși, căței prietenoși și uriașa păpușă Matrioshka vin să înveselească atmosfera centrului comercial și să te destindă după o zi grea de școală sau serviciu.

Construiește o lume așa cum vrei!

LEGO FESTIVAL vine și cu weekenduri dedicate atelierelor de construcție pentru cei mici. Pe toată perioada festivalului, în fiecare sâmbătă și duminică, copiii își vor putea dezvolta pasiunea pentru asamblarea cărămizilor colorate și vor putea participa la concursuri amuzante, ce le vor testa îndemânarea.

5 zone speciale LEGO vor fi deschise în intervalul 11:00 – 19:00. Fiecare copil care participă la ateliere va primi un voucher de 20% reducere pentru toate seturile LEGO din cadrul hypermarketului Carrefour. Reducerea este valabilă până pe 31 octombrie, în limita stocului disponibil”,

Verifică şi

Părinţii nu vor să audă de majorarea etapizată a alocaţiilor: “Oferta guvernului este jignitoare!”

Grupul părinţilor care luptă pentru ca statul român să respecte legea dublării alocaţiei pentru creşterea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *