sâmbătă , 15 august 2020
Acasă / Locuri de munca / Stagiu de internship de 6 luni pentru studenții de la UPG Ploiești

Stagiu de internship de 6 luni pentru studenții de la UPG Ploiești

Studenții de la UPG Ploiești au șansa de a urma un stagiu de internship de 6 luni în cadrul programului ”Start Your Career”, promovat de ADIENT TRIM Ploieşti. Aceasta este cea de-a doua ediție a programului și oferă studenților ocazia de a face un prim pas important în cariera lor.  

”Tinerii interesaţi de un stagiu de internship pot opta pentru unul dintre cele 9 departamente – Administrativ, Financiar, Resurse Umane, Salarizare, Calitate, Logistică, Producţie, Tehnic şi IT. Pe lângă posibilitatea de a acumula experienţă şi a îşi îmbogăţi cunoştinţele, învăţând de la specialişti în domeniu, studenţii au ocazia de a participa la un program de dezvoltare personală, menit să îi pregătească suplimentar pentru provocările profesionale viitoare.

În plus, pe întreaga durată a stagiului de internship, aceştia au ocazia de a deveni angajaţi permanenţi ai ADIENT TRIM Ploieşti, aplicând pentru locurile de muncă disponibile.

Start Your Career este unul dintre proiectele pe care le dezvoltăm în prezent, cu gândul la viitor. Ne-am propus să le oferim studenţilor prahoveni şansa de a-şi descoperi potenţialul şi a pune bazele unei cariere chiar de pe băncile facultăţii, într-un domeniu care să îi reprezinte. Anul acesta au de ales între 9 departamente, însă promisiunea ADIENT TRIM Ploieşti este aceeaşi: dezvoltarea în carieră”, a declarat Carmen Bărbulescu – HR Plant manager ADIENT TRIM Ploieşti.

Programul Start Your Career se desfăşoară în baza unui contract încheiat între companie şi studenţi.

ADIENT TRIM Ploieşti este fabrica de referinţă pentru produse Premium, realizate de o echipă profesionistă, performantă şi inovativă. De peste 15 ani, echipa ADIENT TRIM Ploieşti îmbunătăţeşte experienţa unei lumi în mişcare, producând cu mândrie tapiţerii premium pentru cele mai importante mărci de maşini”, se arată într-un comunicat de presă al Adient Trim.

Verifică şi

DGASPC Prahova caută în continuare asistenţi maternali

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, în calitate de partener în cadrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *