marți , 24 noiembrie 2020
Acasă / Social / O familie din Ploieşti are nevoie disperată de ajutorul nostru, după ce i-a ars tot din casă!

O familie din Ploieşti are nevoie disperată de ajutorul nostru, după ce i-a ars tot din casă!

O familie cu doi copii din Ploieşti a rămas, acum, în pragul sezonului rece fără nimic, după ce ieri, apartamentul de pe Bulevardul Petrolului, a luat foc. Într-un moment de neatenţie care se putea întâmpla oricui, mama a lăsat fierul de călcat în priză. Acum, familia Stanciu are nevoie de sprijinul nostru, al tuturor. Orice lucru îi poate ajuta (electrocasnice, materiale de constructie, geamuri, imbracaminte, incaltaminte, alimente etc), iar cei care se pot oferi voluntari la refacerea locuinţei sunt mai mult decât bine veniţi. 

Ieri, după amiază, fetele, în vârstă de 5 şi 10 ani, erau la bunici, iar părinţii au plecat de acasă. Nu era nimeni în apartament, când focul a cuprins totul. După două ore au fost sunaţi de vecini, pentru că pe sub uşă ieşea un fum gros. Au fost chemaţi pompierii, dar din casă au rămas pereţii. Aproape toate bunurile familiei au ars în incendiu. Copiii au rămas fără haine, încălţăminte, rechizite şcolare, manuale, tot! La fel şi părinţii lor! Familia Stanciu stă acum pe unde poate, pe la prieteni şi rude, până când apartamentul va fi iar bun de locuit.

Cei care doresc să doneze  bani, absolut necesari pentru refacerea locuinţei Stanciu, o pot face în contul deschis pe numele tatălui:

Stanciu Ciprian George (0770.523.470)

RO09BRDE300SV33059213000

Naşa familiei a postat pe pagina de facebook un anunţ umanitar.

Verifică şi

Proiect european pentru susţinerea orientării în carieră a elevilor din CE “Virgil Madgearu” din Ploieşti

În  vreme ce majoritatea elevilor nu ştiu spre ce carieră să se îndrepte, cei din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *