marți , 15 iunie 2021
Acasă / Afaceri / Video-Afacerea Catering Orizont Ploieşti sau cum poţi oferi timp clienţilor tăi

Video-Afacerea Catering Orizont Ploieşti sau cum poţi oferi timp clienţilor tăi

Andreea şi Dragoş Podoş Prisnel sunt proprietarii Restaurantului Orizont, unul dintre localurile bine cunoscute din Ploieşti, iar recent au deschis şi o firmă de catering, Orizont Catering. In cazul restaurantului, succesul a venit dupa multa munca si dedicare, iar pentru catering cei doi soti vor sa dea si mai mult! Principalii beneficiari in acest moment sunt copiii din gradinite si after school, cei mai pretentiosi clienti.

În urmă cu şase ani, Andreea lucra într-o bancă şi dacă cineva i-ar fi zis atunci că va administra un restaurant, i-ar fi râs în faţă. Acum, alături de Dragoş simte că poate muta munţii din loc. Restaurantul mergea deja bine cand s-a luat în discuţie extinderea afacerii. Cei doi au accesat programul Start Up Nation şi după ce au mai adaugat şi ei o sumă de bani au reuşit să facă firma de catering.

Citeste si:https://prahovaeconomica.eu/2018/02/05/reteta-de-succes-a-restaurantului-orizont-din-ploiesti-ne-pasa/

A durat mult timp până când cei doi soţi au pus la punct toate formalităţile necesare. După şase +şapte luni de alergat după avize şi autorizaţii, au reuşit în sfârşit să deschidă firma.

Gradinitele şi instituţiile after school au fost încă de la început în atenţia Andreei. Ei îi place să lucreze cu copiii, chiar dacă ei sunt foarte pretenţioşi când vine vorba de mâncare.

De altfel, tocmai pentru că îi plac copiii, Andreea chiar se gândeşte ca pe viitor să deschidă propriul after school.

Şi pentru că ea însăşi are timpul limitat, Andreea şi-a dat seama că oamenii nu mai vor să petreacă timp în bucătărie după ce vin obosiţi de la serviciu, dar vor mâncare gătită ca la mama acasă. Ea are clienţi care vin după oala cu mâncare o dată la câteva zile, dar şi alţii care comandă pentru sărbători.

Pe aceeaşi temă:https://prahovaeconomica.eu/2016/10/07/cum-sa-transformi-un-bar-comunist-intr-un-restaurant-atractiv-din-centrul-ploiestiului-povestea-andreei-si-a-restaurantului-orizont/

Clienţii restaurantului au devenit repede clienţii firmei de catering, pentru că cei doi soţi au ştiut să creeze legături strânse cu ei şi să-i primească mereu cu repect şi prietenie.

 

Magic 5 Atelier de Web Design si website

Verifică şi

Kaufland va colabora cu 237 de fermieri şi producători mici din România pentru fructe şi legume

Kaufland România inițiază un nou program agricol în parteneriat cu Cooperativa Țara mea, care vine …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *