sâmbătă , 24 octombrie 2020
Acasă / Social / Ce vedem în acest weekend la Teatrul “Toma Caragiu” din Ploieşti

Ce vedem în acest weekend la Teatrul “Toma Caragiu” din Ploieşti

Sfârşit de săptămână plin la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploieşti! Comedie, musical, spectacol de revistă sau piesă destinată copiilor, toate acestea vă vor face weekendul mai frumos cu siguranţă. 

Vineri, 20 septembrie, la ora 18.30, in sala teatrului, va avea loc Premiera Oficiala a celei mai recente productii a Teatrului de Revista Majestic: „Ziua Recunostintei”, spectacol care a si deschis stagiunea aniversara 70. Va asteapta o seara de umor, cu pamflet si ironie, cu muzica buna si mesaj.

Sambata, 21 septembrie, la ora 18.30, sunteti invitati la piesa „Piatra din casa”, de Vasile Alecsandri, regia: Alexandru Dabija. O comedie care satirizeaza obiceiul micii boierimi din Moldova mijlocului de secol XIX de a transforma casatoria intr-un schimb de averi, un spectacol savuros prin umor de situatie, de limbaj si de caracter.

Duminica, 22 septembrie, de la ora 10.30 si de la ora 12.00, la Teatrul de Animatie pentru copii si tineret „Imaginario”, din Bvd. Independentei, nr 14, cei mici vor putea urmari spectacolul „Peter Pan”, adaptare moderna a clasicei povesti, o calatorie palpitanta intr-un taram de basm, cu fiinte fantastice si aventuri de tot felul.

Duminica seara, de la ora 18.30, pe scena din sala teatrului revine „Zaraza”, in regia lui Razvan Mazilu, o productie a Teatrului de Revista Majestic, o poveste plina de mister, dar si de momente amuzante si incitante.

comunicat Teatrul Toma Caragiu Ploieşti

Verifică şi

Expoziţie cu vânzare. Sfârşit de săptămână cu meşteşuguri la Ploieşti

Centrul Județean de Cultură Prahova și Consiliul Județean Prahova invită iubitorii de frumos şi tradiţie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *