duminică , 27 septembrie 2020
Acasă / Social / Unde poţi vedea la Ploieşti piesa “Puricele în ureche”, producţie a Teatrului Elisabeta

Unde poţi vedea la Ploieşti piesa “Puricele în ureche”, producţie a Teatrului Elisabeta

Sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 18.00, iubitorii de teatru din Ploiești şi din Prahova sunt aşteptaţi la o piesă de teatru de excepţie. Teatrul Elisabeta din București revine cu o comedie celebră pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti. Puricele în ureche, celebra piesă a autorului francez George Feideau într-o distribuţie de zile mari. 

Una dintre comediile excepționale ale Teatrului Elisabeta din București, „Puricele în ureche” face parte dintr-un univers variat și plin de culoare în care se regăsesc situații comice spumoase. Regizorul Șerban Puiu pune în scenă la Ploiești situații incredibil de amuzante alături de actori precum Lucian Ghimiși, Alexandra Velniciuc, Andreas Petrescu, Vasile Calofir, Marcelo Cobzariu, Ștefan Velniciuc și alte nume rezonante care vor fac deliciul publicului.

 Ce veți vedea de fapt?!

“Le puce dans l’oreille”= PURICELE IN URECHE este o expresie frantuzeasca celebra inca de la inceputul secolului al XIII-lea. Expresia insemna “a simti o dorinta puternica pentru cineva”. Prin secolul al XVII-lea, i-au schimbat intelesul prin “a fi ingrijorat sau a avea suspiciuni la adresa cuiva”.

Si da, protagonista noastra Raymonde are un purice in ureche si inca unul foarte mare caci ea ii trimite, pe toti cei implicati, intr-o cursa salbatica de acuzatii false, identitati gresite si confuzii revoltatoare! Cea mai noua comedie a Teatrului Elisabeta este un univers pestrit, plin de culoare si cu situatii comice intense.

Totul se intampla in inalta societate a saloanelor pariziene unde un doctor, un majordom incornorat, patronii unui bordel de lux, un spaniol impreuna cu sotia sa, o bucatareasa cocheta si un englez-scotian sunt intr-un du-te-vino ametitor fiind purtati de acelasi carusel al incurcaturilor. Rezultatul? Cu totii se perinda de la Casa Chandebise la un hotel de moravuri usoare si inapoi, iar actiunea se deruleaza cu o viteza naucitoare.

Simpatica Raymonde Chandebise se intreaba de ce sotul ei a incetat sa-i mai acorde atentia necesara si presupune ca acesta trebuie sa aiba o aventura. Asa ca ii cere prietenei sale Lucienne sa-i scrie o scrisoare de dragoste menita sa-l ademeneasca la o intalnire in care sa-l prinda in actul de a fi necredincios. Dar cand sotul lui Raymonde, Victor Emmanuel (de altfel, foarte credincios), primeste scrisoarea, el presupune ca este pentru prietenul sau burlac, Tournel, si i-o da in schimb acestuia, punand astfel in miscare o serie de evenimente hilare care rasuna din casa Chandebise pana intr-un hotel de moravuri usoare, unde orice (si aparent toata lumea) merge.

Prețul unui bilet variază între: 50/60/70 de lei.

Verifică şi

Noroc pentru o familie din Mizil să fie vecină cu staţia pompierilor. Un paramedic a salvat viaţa copilului de 1 an!

Un paramedic de la Detaşamentul de Pompieri Mizil a reuşit aseară să salveze de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *