Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Ambulanţa răsturnată în intersecţia de la Nord transporta o pacientă în comă

18 septembrie 2019
Share:
Ambulanţa răsturnată în intersecţia de la Nord transporta o pacientă în comă

Din neatenţie sau nepăsarea şoferului care a provocat accidentul de la Nord, starea femeii transportate de ambulanţa răsturnată s-ar putea deteriora. În vârstă de 60 de ani, femeia avusese un accident vascular cerebral hemoragic şi era dusă de urgenţă la spitalul judeţean din Ploieşti pentru a i se salva viaţa.

Citeste si:https://prahovaeconomica.eu/2019/09/18/ambulanta-rasturnata-intr-un-accident-in-ploiesti-patru-persoane-au-fost-ranite/

Şocul la care a fost expusă ulterior i-ar putea agrava situaţia şi mai mult. Echipajul de pe ambulanţă format din sofer, asistent medical si medic a suferit multiple traumatisme şi a ajuns la urgente pentru îngrijiri.

Cât despre ambulanţa tip C2 de terapie intensivă mobilă care aparţine SAJ Prahova, aceasta a suferit daune considerabile, fiind nevoie să fie dusă în service auto pentru a fi reparată. Aceasta făcea parte din lotul 2007-2008 şi chiar dacă era veche era absolut necesară bunei funcţionări a serviciului.

Martorii care au văzut accidentul au declarat că ambulanţa a fost observată de mulţi şoferi care s+au oprit pentru a+i face loc, dar pesemne că şoferul vinovat nu a fost atent şi a intrat în plin în maşina salvării.