luni , 14 octombrie 2019
Acasă / Evenimente / Ambulanţa răsturnată în intersecţia de la Nord transporta o pacientă în comă

Ambulanţa răsturnată în intersecţia de la Nord transporta o pacientă în comă

Din neatenţie sau nepăsarea şoferului care a provocat accidentul de la Nord, starea femeii transportate de ambulanţa răsturnată s-ar putea deteriora. În vârstă de 60 de ani, femeia avusese un accident vascular cerebral hemoragic şi era dusă de urgenţă la spitalul judeţean din Ploieşti pentru a i se salva viaţa.

Citeste si:https://prahovaeconomica.eu/2019/09/18/ambulanta-rasturnata-intr-un-accident-in-ploiesti-patru-persoane-au-fost-ranite/

Şocul la care a fost expusă ulterior i-ar putea agrava situaţia şi mai mult. Echipajul de pe ambulanţă format din sofer, asistent medical si medic a suferit multiple traumatisme şi a ajuns la urgente pentru îngrijiri.

Cât despre ambulanţa tip C2 de terapie intensivă mobilă care aparţine SAJ Prahova, aceasta a suferit daune considerabile, fiind nevoie să fie dusă în service auto pentru a fi reparată. Aceasta făcea parte din lotul 2007-2008 şi chiar dacă era veche era absolut necesară bunei funcţionări a serviciului.

Martorii care au văzut accidentul au declarat că ambulanţa a fost observată de mulţi şoferi care s+au oprit pentru a+i face loc, dar pesemne că şoferul vinovat nu a fost atent şi a intrat în plin în maşina salvării.

 

Verifică şi

Accident rutier la Valea Călugărească. Două persoane au fost rănite

Accident de circulaţie pe DJ 101 F, în comuna Valea Calugareasca, la iesire spre satul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *