marți , 12 noiembrie 2019
Acasă / Evenimente / Video de la salvare: A căzut în prăpastie încercând să se fotografieze!

Video de la salvare: A căzut în prăpastie încercând să se fotografieze!

O turistă a căzut, astăzi, într-o prăpastie, după ce a încercat să îşi facă un selfie. Femeia de 31 de ani se afla la Cota 1400, când, încercând să îşi facă un selfie cu telefonul mobil, s-a apropiat prea mult de marginea unei râpe şi a căzut mai bine de 60 de metri prin vegetaţia existentă acolo. După ce accidentul a fost anunţat la 112, la faţa locului au ajuns repede un echipaj de salvamontişti şi unul de jandarmi montani care au reuşit în aproximativ 2 ore să o scoată pe femeie din prăpastie.  

Salvatorii au acordat primul ajutor victimei și pentru că aceasta era politraumatizată, au solicitat sprijinul unui echipaj SMURD. Pe lângă echipajul  SMURD, la faţa locului a ajuns şi un echipaj S.A.J. în scopul acordării primului ajutor și extragerii victimei din prăpastie.

Persoana în cauză a fost recuperată și preluată de un echipaj al serviciului de Ambulanta Sinaia și transportată la spitalul Sinaia.

info si video IJJ Prahova

foto ilustrativa

Verifică şi

Percheziții în Dâmbovița la hoți din apartamente. Intrau în locuințe pe geam!

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat cinci percheziții la domiciliile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *