miercuri , 27 ianuarie 2021
Acasă / Social / Zdob și Zdub concertează în Festivalul ”Prahova iubește Basarabia”

Zdob și Zdub concertează în Festivalul ”Prahova iubește Basarabia”

Dacă nu plecați din Ploiești în acest sfârșit de săptămână, mergeți la Festivalul folcloric ”Prahova iubește Basarabia”, unde, în afară de evoluția ansamblurilor folclorice de la noi, vă veți putea bucura de momente frumoase: parada portului popular, dar și concertele deosebite ale Laurei Lavric și a trupei moldovenești Zdob și Zdub. 

Evenimentul aflat la cea de-a cincea ediție este eorganizat de către Consiliul Judeţean Prahova şi Centrul Judeţean de Cultură Prahova în perioada 31 august – 1 septembrie 2019, începând cu orele 18.30 și  se va desfășura pe scena amplasată lângă Palatul Culturii din Ploiești.

Sâmbătă, 31 august 2019, începând cu ora 17.45, se va desfășura parada portului popular pe Bulevardul Independenței de la rondul II la Palatul Culturii.

Orchestra „Flacăra Prahovei” a Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești, soliști consacrați de muzică populară din județul Prahova, împreună cu Ansamblul Folcloric „Perinița” al Centrului Județean de Cultură Prahova, Ansamblul folcloric „Doina Prahovei”, soliști și ansambluri folclorice din Basarabia și Cernăuți – Ucraina, se vor reuni pe scena festivalului pentru o demonstrație de autenticitate și virtuozitate.

Cele două seri de festival se vor încheia cu recitaluri de excepție susținute de Laura Lavric și trupa Zdob și Zdub.

Verifică şi

Ploieșteni cu care ne mândrim: Vlad Hirlav Maistorovici, violonist, compozitor și dirijor de renume mondial

PLOIEȘTENI CU CARE NE MÂNDRIM Campania Ploieșteni cu care ne mândrim continua cu VLAD HÎRLAV …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *