luni , 24 februarie 2020
Acasă / Administratie / Vezi cum arată mesele moderne de naştere din Maternitatea din Ploieşti!

Vezi cum arată mesele moderne de naştere din Maternitatea din Ploieşti!

Maternitatea din Ploieşti se modernizează din ce în ce mai mult. În curând viitoarele mame vor naşte în saloane individuale, pe mese ultramoderne. Noile dotări au fost aduse deja în saloanele anterior modernizate, în cadrul programului național de reformare a sistemului de asistență medicală maternală și neonatală, derulat de Ministerul Sănătăţii. 

Graţie acestor mese, pacientele nu vor mai fi transferate de pe pat pe masa de nașteri. Travaliul, nașterea și timpul de după naştere până la transferul în salon se desfășoară pe acest pat, care se adaptează pentru fiecare etapă. Masa este mobilă, dar roţile se blochează în aşa fel încât să asigure siguranţă pacientei. Pentru rgelarea înălţimii şi a unghiului în care doreşte pacienta să stea, masa a fost prevăzută cu servomotoare electrice controlate de panoul central de comandă şi telecomandă de picior. Masa dispune chiar şi de o alarmă şi un sistem de iluminare propriu, din partea inferioară a ei. 

Achizițiile au fost realizate în cadrul ,,Proiectului privind Reforma Sectorului Sanitar, faza a II-a, componenta 1 – Asistență medicală maternală și neonatală”, finanțat prin acordul semnat între Guvernul României și Banca Europeană de Investiții.

foto si informatii: pagina de facebook a Consiliului Judeţean Prahova

 

Verifică şi

Atenție la incendierile de miriște ! Amenda poate ajunge la 2.500 de lei!

Vremea frumoasă i-a scos pe agricultori din casă mult mai devreme decât anii trecuți. Aceștia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *