duminică , 12 iulie 2020
Acasă / Administratie / Încă o posibilă soluţie pentru rezolvarea crizei gunoiului din Ploieşti

Încă o posibilă soluţie pentru rezolvarea crizei gunoiului din Ploieşti

Primăria Ploieşti a mai făcut un pas spre rezolvarea celei mai mari probleme din acest moment: contractul cu operatorul de salubritate Rosal! După mai multe şedinţe ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Prahova (A.D.I.) în care situaţia a fost tranşată pe toate părţile, dar fără prea mult succes de rezolvare pentru Ploieşti, astăzi a mai fost o şedinţă în care primarul Adrian dobre a solicitat ieşirea municipiului reşedinţă de judeţ din zona cuprinsă în asociere. 

După şedinţă, Dobre a postat pe pagina de facebook următorul mesaj:

“Rosal continuă să nu respecte programul de colectare a deșeurilor menajere. După ce membrii Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Prahova (A.D.I.) nu au votat pentru rezilierea contractului, astăzi, în cadrul ședinței A.D.I., am solicitat ieșirea Municipiului Ploiești din zona 2.6.

Astfel, nu vom mai depinde de voturile localităților membre A.D.I. și vom putea lua deciziile potrivite pentru Ploiești în privința salubrității.

Solicitarea mea trebuie să fie aprobată de A.D.I. și de Consiliul Local.

Revin cu rugămintea către dumneavoastră să împiedicăm aruncatul gunoiului la întâmplare!
Vă reamintesc că am ajuns în această situație critică din cauza nerespectării graficului de colectare a gunoiului menajer de către Rosal (contract care nu este încheiat cu Primăria Municipiului Ploiești, ci cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Prahova) și a celor care aruncă gunoiul la colț de stradă.

Abandonarea deșeurilor menajere se sancționează cu amenzi între 500 – 2000 lei pentru persoane fizice și 1000-2500 lei pentru persoane juridice”, a precizat primarul Ploieştiului. 

Verifică şi

Măsură anticovid: Program cu publicul suspendat la Judecătoria Ploieşti!

“În perioada 6 – 17 iulie 2020, programul de lucru cu publicul la compartimentele Registratură, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *