luni , 23 septembrie 2019
Acasă / Evenimente / Trei turişti rătăciţi în Munţii Ciucaş au fost aduşi la Cheia în siguranţă

Trei turişti rătăciţi în Munţii Ciucaş au fost aduşi la Cheia în siguranţă

Trei turişti care au dorit să se bucure de natură şi aer curat în mini vacanţa de Sfânta Maria Mare au urcat în Munţii Ciucaş , dar s-au rătăcit. Noroc că la datorie sunt mereu jandarmii montani şi salvamontiştii, care au intervenit prompt şi i-au adus îb siguranţă în staţiunea Cheia.

“Astfel, în data de 16 august, in urma a două apeluri la 112, prin care se sesiza ratacirea a 3 persoane, jandarmii montani din cadrul postului Cheia/ I.J.J Prahova, împreună cu salvamontistii și polițiștii nationali au intervenit cu promptitudine pentru căutarea a trei turisti

La primul apel au fost sesizați că un bărbat în vârstă de 83 de ani,din Sacele jud.Brasov a plecat spre Pasul Bratocea și nu a mai ajuns la domiciliu până la orele 21:30.

Al doilea apel primit la ora 22:20 a constat în căutarea a doi turiști plecați de la o pensiune, din stațiunea Cheia, pe un traseu din munții Ciucaș, care surprinsi de intuneric nu au fost în măsură să precizeze coordonatele de localizare, ingreunand căutările care au durat peste 11 ore. După îndelungi verificari pe două trasee, aceștia au fost găsiți astăzi la orele 08:00, fiind conduși până în zona Bobul Mic , de unde au fost preluați de 2 vehicule ale Jandarmeriei Prahova și transportați în siguranță în stațiunea Cheia”, se arată în comunicatul de presă al IJJ Prahova.

foto: IJJ Prahova

Verifică şi

Două locuinţe au ars în totalitate, azi noapte, în Blejoi

Azi noapte in jurul orei 00:16, pe strada Şcolii din Blejoi a izbucnit un incendiu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *