vineri , 6 decembrie 2019
Acasă / Administratie / Eroul de la Dițești a fost decorat cu Emblema de Onoare a MAI

Eroul de la Dițești a fost decorat cu Emblema de Onoare a MAI

Pompierul Daniel Crâșmaru, salvatorul micului săndel, băiețelul luat împreună cu familia sa de o viitură, sâmbătă seară, pe raza localității Dițești, a fost decorat astăzi cu Emblema de Onoare, în cadrul unui ceremonial organizat la sediul Ministerului Afacerilor Interne. 

”Pentru profesionalismul și modul exemplar în care a acționat, pentru curajul și spiritul civic de necontestat, viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, ministrul afacerilor interne, interimar, Mihai Viorel Fifor i-a înmânat placheta de onoarea a Ministerului Afacerilor Interne și i-a pus pe umeri noile grade de plutonier adjutant.

În prezența domnului secretar de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat și a inspectorului general al IGSU, general de brigadă Dan Paul Iamandi s-a dat citire ordinului de înaintare în grad în mod excepțional.

Salvatorul nostru a fost felicitat și de către comanda inspectoratului, care a transmis cat mai multe misiuni încheiate cu succes in cariera pe care a ales-o!”, se arata într-o postare pe pagina de facebook a ISU Prahova.

Sursa foto: Inspectoratul General pentru Situații de Urgenta

informatii ISU Prahova

Verifică şi

Orarul traseului 43 care vă duce la Orășelul Copiilor din Parcul Municipal Vest

Conducerea TCE Prahova a transmis orarul mijloacelor de transport în comun care vor circula spre …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *