miercuri , 29 ianuarie 2020
Acasă / Social / Două ploieştence de 12 ani vor încânta America cu vocile lor! Fetele participă la cel mai tare concurs de talente!

Două ploieştence de 12 ani vor încânta America cu vocile lor! Fetele participă la cel mai tare concurs de talente!

Două ploieştence de 12 ani reprezintă România la cel mai renumit concurs de talente din lume, World Championships of Performing Arts, care se desfăşoară în perioada 12-24 iulie 2019, la Hollywood, în SUA. Monica Cernov si Roberta Pirvu sunt cele doua tinere interprete ce au pornit in marea provocare pe care le-o aduce acest concurs. 

Fetele au adunat până la această vârstă multe trofee naţionale şi internaţionale şi au participat la emisiuni tv şi tot felul de evenimente deosebite. Indumate de către profesor arta vocala, Alina Rosca si maestru coregraf, Paula Mitru, ele vor reprezenta România la categoria canto. 

World Championships of Performing Arts este cel mai mare si mai renumit concurs de talente din lume care are loc la Hollywood, adunand anual 1.500-2.000 participanti din peste 60 tari. Participantii au parte de un bootcamp maraton de 12 ore unde celebritati din USA ca Richard Gere, Eddie Murphy, Romeo Johnson şi mullţi alţii, vin sa ii invete cum sa aiba o cariera de succes si să le impartaseasca din experientele lor.

Pentru câştigători, organizatorii ofera premii de 500.000$, burse la New York Film Academy, New York Academy dar şi contracte cu diferite case de productii muzicale si film. Este singurul concurs care aduna toti marii producatori ce isi cauta ” viitoarele staruri” ale lumii.

Anul acesta la WCOPA participa 73 tari, Romania numarandu-se printre acestea cu un numar de 21 participanti pe diferite domenii : canto, instrument, actorie, modeling si dans.

Noi urăm copiilor mult noroc şi inspiraţie şi să vină acasă nu numai premianţi, ci şi fericiţi că au trait o experienţă de neegalat! Hai România!

Verifică şi

Sărbătoarea Zilei Unirii Principatelor cu bucate româneşti, la Restaurant Orizont

Restaurantul Orizont din Ploieşti invită pe toţi cei care simt româneşte să i se alăture …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *