joi , 14 noiembrie 2019
Acasă / Evenimente / Video-Uite ce au găsit polițiștii într-un depozit din Prahova!

Video-Uite ce au găsit polițiștii într-un depozit din Prahova!

În această dimineață, polițiștii din Ploiești efectuează 5 percheziții la persoane bănuite de furt calificat. Cinci persoane vor fi fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Perchezițiile au avut loc în localitățile Scorțeni, Cocorăștii Mislii și Blejoi ( o percheziție are loc la un parc petrolier, una la sediul unei societăți comerciale și alte trei la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat de produse petroliere).

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada mai-iulie, persoanele bănuite ar fi sustras, pe timpul nopții, produse petroliere din incinta unor parcuri petroliere. Ulterior, acestea ar fi fost utilizate fie pentru consum propriu, fie comercializate către terțe persoane.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la aproximativ 10.000 de lei. Activitatea beneficiază de suportul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.

La percheziții participă și jandarmi.

Sursa info, foto si video: IJP Prahova

 

Verifică şi

Un grup infracțional de traficanți de persoane din Ploiești a fost destructurat de autorități

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au documentat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *