miercuri , 23 octombrie 2019
Acasă / Evenimente / 6.000 de litri de produs petrolier au fost confiscaţi în urma percheziţiilor din Prahova

6.000 de litri de produs petrolier au fost confiscaţi în urma percheziţiilor din Prahova

În urma percheziţiilor din această dimineaţă la hoţi de produse petroliere, polițiștii Serviciului de Ordine Publică, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, au confiscat 6.000 de litri de produse petroliere, dar şi instrumentele folosite pentru sustragerea acestei cantităţi.

Vă reamintim că în această dimineaţă, oamenii legii au efectuat 5 perchezitii domiciliare, la 3 persoane implicate în sustrageri de produse petroliere, de la parcul de extracție al unui operator economic, la parcul petrolier în cauză și la punctul de lucru al unei societăți comerciale, din localitățile Scorțeni, Cocorăștii Mislii și Blejoi.

citeste si:  Video-Uite ce au găsit polițiștii într-un depozit din Prahova!

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada mai-iulie, persoanele bănuite ar fi sustras, pe timpul nopții, produse petroliere din incinta unor parcuri petroliere. Ulterior, acestea ar fi fost utilizate fie pentru consum propriu, fie comercializate către terțe persoane.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la aproximativ 10.000 de lei.

Astfel, a fost identificată cantitatea de 6.000 de litri de produse petroliere, ce a fost indisponibilizat în vederea cercetărilor. De asemenea, au fost ridicate 150 de recipiente, de diferite dimensiuni, și o instalație folosită la sustragerea produselor petroliere.

În urma perchezițiilor, 5 persoane au fost aduse la sediul Poliției, pentru audieri.

Verifică şi

Vino să aplauzi și tu Ștafeta Veteranilor, astăzi, la Ploiești!

În această seară, la ora 19.00, haideți să-i apaludăm pe reprezentanții Asociației Voluntarilor Invictus care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *